Un student din Botoșani, care consumase alcool și droguri, a căzut de la etajul al IV-lea al unui cămin din Iași

Un student din Botoșani, care consumase alcool și droguri, a căzut de la etajul al IV-lea al unui cămin din Iași

Mai mulți tineri s-au adunat într-o cameră de cămin pentru a sărbători începutul vacanței de Paști. Ei au consumat droguri (marijuana) și alcool. La un moment dat, băiatul din Botoșani a rămas singur. El s-a apropiat de fereastră și, câteva minute mai târziu, a fost găsit zăcând pe caldarâm de către paznicul căminului. 

Apelul la 112 a fost făcut miercuri noaptea, la ora 23:10. "Am fost sesizaţi prin 112 cu privire la un tânăr de 19 ani, din Botoşani, student în Iaşi, care ar fi căzut de la etajul IV al unui cămin din Tudor Vladimirescu. Acesta a fost transportat la spital. S-a constatat că mai mulţi studenţi consumaseră băuturi alcoolice pe fondul plecării la domiciliu, însă în momentul producerii incidentului tânărul de 19 ani se afla singur în cameră", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Studentul a fost dus la Spitalul "Sfântul Spiridon" și internat la Terapie Intensivă, secția Ortopedie. Băiatul este originar din localitatea Copălău, județul Botoșani, și studiază la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității "Gheorghe Asachi".

"Pacientul a ajuns la spital cu politraumatism prin cădere de la înălțime – etajul IV. Conform propriilor declarații, acesta s-ar fi aruncat după consumul de marijuana, din camera de cămin, incidentul petrecându-se în Campusul Tudor Vladimirescu. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, o fractură la aripa iliacă dreaptă, o fractură cu minimă deplasare ram ischio-pubian stâng, o fractură cominutivă ram ilio-pubian stâng, o fractură complexă diafiză proximală la femurul drept, o contuzie hepatică și o contuzie pulmonară. Tânărul a fost internat la Secția Ortopedie – Terapie Intensivă a Spitalului Sfântul Spiridon", a declarat pentru realitateadeiasi.net, prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
527

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
156

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...