TUPEU sancționat cu dosar penal: Au fugit din fața polițiștilor, după un "spectacol" în trafic!

Când polițiștii botoșăneni le-au solicitat celor doi ocupanţi ai vehiculului să se legitimeze, aceştia s-au sustras, fugind în incinta unei unităţi comerciale din apropiere. 

TUPEU sancționat cu dosar penal: Au fugit din fața polițiștilor, după un "spectacol" în trafic!
Marți, lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în zona Bazarului ”Tati”, au observat în trafic un autoturism al cărui conducător auto a efectuat manevre bruște de derapare, punând în pericol circulația traficului rutier, ulterior oprindu-l în loc nepermis. 
 
Întrucât comportamentul conducătorului auto a generat suspiciuni de neconformare la normele privitoare la siguranţa circulaţiei pe drumurile publice, poliţiştii au intervenit, declinându-şi calitatea şi solicitând celor doi ocupanţi ai vehiculului să se legitimeze, moment în care aceştia s-au sustras, fugind în incinta unei unităţi comerciale din apropiere. 

Cu ocazia investigațiilor efectuate în cauză, echipajul de poliție rutieră a depistat și identificat pe raza municipiului Botoșani persoanele sus-menţionate, procedându-se în continuare la examinarea criminalistică a autoturismului, acesta fiind ridicat și transportat la sediului Biroului Rutier, în vederea stabilirii situației sale și continuării cercetărilor.

"Întrucât în urma audierii conducătorului auto în vârstă de 18 ani, precum şi a verificărilor desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că acesta nu avea în momentul depistării dreptul de a conduce, aceasta fiindu-i suspendat, în cauză s-a întocmit un dosar penal în cadrul căruia se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
9

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
350

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
176

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...