Trei răniți, în urma unui accident rutier produs de un botoșănean!

Trei răniți, în urma unui accident rutier produs de un botoșănean!


Foto: mediafax

Bărbatul de 30 de ani, din Botoșani, a pătruns pe contrasens și s-a izbit în mașina unui sucevean care circula regulamentar. În urma impactului, trei persoane - șoferul, o tânără de 25 ani și un bărbat de 60 de ani - au fost rănite.
 
Duminică dimineață, în jurul orei 8.10, un șofer din Botoșani conducea autoturismul pe DN 17. În afara localității sucene Stroiești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, bărbatul de 30  de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani, din municipiul Suceava.
 
Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto de 30 de ani, a unei tinere de 25 de ani, din judeţul Botoșani, şi a unui bărbat de 60 de ani, din municipiul Suceava, pasageri în autoturismul condus de acesta.

Cei doi conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative,  după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
358

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
632

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
181

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...