Transferat în stare gravă la Iaşi după ce a căzut din nuc!

Inconştienţa l-a trimis pe patul de spital pe un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Botoşani. Deşi afară ploua torenţial, bărbatul nu s-a lăsat până ce nu s-a urcat într-un nuc, dar a alunecat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri.

Transferat în stare gravă la Iaşi după ce a căzut din nuc!

Incidentul a avut loc sâmbătă, pe o stradă din apropierea Parcului Tineretului. Bărbatul s-a urcat în nuc, dar după numai câteva minute a căzut.

Câţiva vecini l-au văzut şi au sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul fiind transportat la Unitatea de Primire Urgenţe. În urma investigaţiilor, medicii au decis să fie transferat la o clinică din Iaşi, starea acestuia fiind gravă.

„La examenul imagistic au reieşit fracturi cominutive la nivelul corpurilor vertebrale L1 şi L4 cu deplasare de fragmente. A fost direcţionat către Iaşi, la Clinica de Neurochirurgie, pentru tratament de specialitate”, a  precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

La doar câteva ore un alt bărbat, din satul Joldeşti, a fost adus de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă la Unitatea de Primire Urgenţe, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri, tot dintr-un nuc.

Bărbatul a suferit un traumatism cranian grav, traumatisme costale şi un traumatism de coloană cervicală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr drogat, cules de două ori de pe stradă. A refuzat internarea de la Psihiatrie și a încercat să fugă de la UPU!

Marţi, 17 Iulie 2018
568

Tânărul care duminică seara a ajuns la Psihiatrie, după ce medicii i-au găsit în buzunare pliculețe cu substanțe necunoscute, a fost externat imediat ce a fost stabilizat. Numai că ...

Bani mai multi pentru asistentii care au in ingrijire adulti cu handicap, dar si restrictii si amenzi!

Marţi, 17 Iulie 2018
322

Guvernul a decis marti, in sedinta, ca asistenul personal care ingrijeste un adult cu handicap accentuat sa primeasca, pe langa salariu, o alocatie lunara de 600 de lei pe luna, iar cel care ingrijest...

Ni-i trimite acasă: Primărița Romei le dă bani romilor să se întoarcă în România. Primii 14 sunt gata de plecare! VIDEO

Marţi, 17 Iulie 2018
426

Programul inițiat de Primăria Romei se intitulează "întoarcere asistată" și este soluția găsită de Virginia Raggi, primarul capitalei italiene, la problema cetățenilor r...