Transferat în stare gravă la Iaşi după ce a căzut din nuc!

Inconştienţa l-a trimis pe patul de spital pe un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Botoşani. Deşi afară ploua torenţial, bărbatul nu s-a lăsat până ce nu s-a urcat într-un nuc, dar a alunecat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri.

Transferat în stare gravă la Iaşi după ce a căzut din nuc!

Incidentul a avut loc sâmbătă, pe o stradă din apropierea Parcului Tineretului. Bărbatul s-a urcat în nuc, dar după numai câteva minute a căzut.

Câţiva vecini l-au văzut şi au sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul fiind transportat la Unitatea de Primire Urgenţe. În urma investigaţiilor, medicii au decis să fie transferat la o clinică din Iaşi, starea acestuia fiind gravă.

„La examenul imagistic au reieşit fracturi cominutive la nivelul corpurilor vertebrale L1 şi L4 cu deplasare de fragmente. A fost direcţionat către Iaşi, la Clinica de Neurochirurgie, pentru tratament de specialitate”, a  precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

La doar câteva ore un alt bărbat, din satul Joldeşti, a fost adus de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă la Unitatea de Primire Urgenţe, după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri, tot dintr-un nuc.

Bărbatul a suferit un traumatism cranian grav, traumatisme costale şi un traumatism de coloană cervicală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
333

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
821

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
62

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...