Șofer din Botoșani implicat într-un accident mortal!

La fața locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu un echipaj Descarcerare grea, o autospecială de stingere, TIM și SMURD.

Șofer din Botoșani implicat într-un accident mortal!

   Foto: ziarpiatraneamt.ro

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc vineri, pe DN2 (E-85) - Secuienii Noi, din județul Neamț, în urma coliziunii dintre un tir și un autoturism. În urma impactului un bărbat a decedat, iar un copil a fost rănit. 

La fața locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu un echipaj Descarcerare grea, o autospecială de stingere, TIM și SMURD.

"Din cercetări a reieșit că un bărbat de 42 de ani, din Bacău, a condus un autoturism pe DN 2- E85, din direcția Roman-Bacău, iar în localitatea Secuieni, probabil pe fondul vitezei excesive, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 de ani, din Botoșani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unui minor în vârstă de 12 ani, din Bacău, pasager în autoturismul acestuia. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții Poliției Neamț.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
28

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
129

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
82

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...