ȘOCANT! Și-a împușcat soția, după care s-a sinucis! FOTO

 ȘOCANT! Și-a împușcat soția, după care s-a sinucis! FOTO

Dramă într-o familie din localitatea Sendriceni, judetul Botosani! Un vanator și-a împușcat soția, după care și-a pus capăt zilelor. 
  
Duminică seară, Stelian Moruz, de 52 de ani, era în casă împreună cu soția sa, Geta Moruz, de 48 de ani. 
  
La un moment cei doi soți au început să se certe, din câte se pare femeia reproșându-i soțului ceva legat de niste bani, aceasta venind recent din Italia, unde munceste.



Între timp, acasă la cei doi au ajuns și niște vecini. Bărbatul a dispărut și a revenit la scurt timp cu o pușca de vânătoare pe care a îndreptat-o către soție, împușcând-o în umăr. În timp ce vecinii îi acordau primul ajutor femeii, soțul acesteia a iesit in curte si s-a împușcat în inimă.  

Cei doi soti au fost transportati la Spitalul din Dorohoi, dar din pacate medicii nu au mai putut sa il salveze pe barbat.



Femeia a fost transferata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean. Ea a pierdut mult sange, avand tensiunea arteriala mica. 

Cei doi au un baiat, care urma sa se casatoreasca la anul.










 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
58

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
42

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
385

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...