Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

Unitatea de Primiri Urgenţe a fost luată, luni, cu asalt de zeci de persoane ce au venit pentru a-şi plânge o rudă decedată. Mulţimea a început să facă scandal şi au fost solicitaţi jandarmii. 

Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

O tânără, de 29 de ani, de etnie romă a fost adusă la spital în stop cardio-respirator după ce suferise de o bronhopneumonie severă agravată, plus diabetul cu care fusese diagnosticată în urmă cu câţiva ani.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva şi în scurt timp rudele şi prietenii au ajuns la faţa locului. S-au adunat zeci de persoane şi la un moment dat spiritele s-au încins, mai ales că agenţii de pază nu le-au permis accesul pe holurile UPU.

La un moment dat unul dintre bărbaţi s-a enervat şi a spart un geam. În acel moment s-a solicitat intervenţia jandarmilor şi mai multe echipaje au ajuns la faţa locului.

Persoana care a spart geamul s-a oferit să plătească paguba şi s-a înţeles amiabil cu administratorii unităţii medicale. Reprezentanţii IJJ spun că nu a fost nevoie de aplicarea nici unei sancţiuni şi spiritele s-au calmat. 
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Asistent botoşănean nominalizat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

astăzi, 08:22
245

Raluca Sorlescu, cu o experienţă de 12 ani, îi sprijină pe cei mai săraci dintre bolnavii ce ajung în cadrul unităţii medicale.Ea poate fi susţinută în cadrul competiţiei pr...

Nu scăpăm de frig, iar vremea va fi mohorâtă in toată țara. La Botoșani, maximele nu depășesc 1 grad!

astăzi, 08:22
72

Vremea ramane mohorata in toata tara si va ploua slab, iar in zonele montane va ninge, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.Miercuri cerul va fi noros si va ninge slab in Ramnicu Valc...

Parastas pentru Arhiepiscopul Adrian Hriţcu, arhiepiscopul românilor din Occident!

astăzi, 07:47
191

La Mănăstirea Pogleţ din judeţul Bacău, s-a oficiat sâmbătă, 17 februarie 2018, slujba Parastasului pentru Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop Adrian Hriţcu.La acest moment de rug...