Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

Unitatea de Primiri Urgenţe a fost luată, luni, cu asalt de zeci de persoane ce au venit pentru a-şi plânge o rudă decedată. Mulţimea a început să facă scandal şi au fost solicitaţi jandarmii. 

Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

O tânără, de 29 de ani, de etnie romă a fost adusă la spital în stop cardio-respirator după ce suferise de o bronhopneumonie severă agravată, plus diabetul cu care fusese diagnosticată în urmă cu câţiva ani.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva şi în scurt timp rudele şi prietenii au ajuns la faţa locului. S-au adunat zeci de persoane şi la un moment dat spiritele s-au încins, mai ales că agenţii de pază nu le-au permis accesul pe holurile UPU.

La un moment dat unul dintre bărbaţi s-a enervat şi a spart un geam. În acel moment s-a solicitat intervenţia jandarmilor şi mai multe echipaje au ajuns la faţa locului.

Persoana care a spart geamul s-a oferit să plătească paguba şi s-a înţeles amiabil cu administratorii unităţii medicale. Reprezentanţii IJJ spun că nu a fost nevoie de aplicarea nici unei sancţiuni şi spiritele s-au calmat. 
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ecaterina Andronescu o întoarce ca la Ploiești: "Nici poveste să propun clase să producă segregarea acestor copii"

astăzi, 15:36
56

Ministrul Educației neagă intenția de a face clase separate pentru copiii cu dizabilități. ”Nici poveste să propun clase să producă segregarea acestor copii, ci să încercăm să îi susț...

Medic nou la Mavromati. Care sunt secțiile care rămân în continuare cu posturile neocupate!

astăzi, 14:01
527

 Medic nou la Spitalul Județean Mavromati, în urma concursului organizat pe data de 8 februarie. Este vorba despre un post în cadrul secției de Urologie din cadrul celei mai mari un...

Accident rutier la Brăești: Două persoane rănite! FOTO

astăzi, 12:51
1591

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc duminică la amiază pe DN 29B, în comuna Brăești, din județul Botoșani. Din primele informații, î...