Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

Unitatea de Primiri Urgenţe a fost luată, luni, cu asalt de zeci de persoane ce au venit pentru a-şi plânge o rudă decedată. Mulţimea a început să facă scandal şi au fost solicitaţi jandarmii. 

Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

O tânără, de 29 de ani, de etnie romă a fost adusă la spital în stop cardio-respirator după ce suferise de o bronhopneumonie severă agravată, plus diabetul cu care fusese diagnosticată în urmă cu câţiva ani.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva şi în scurt timp rudele şi prietenii au ajuns la faţa locului. S-au adunat zeci de persoane şi la un moment dat spiritele s-au încins, mai ales că agenţii de pază nu le-au permis accesul pe holurile UPU.

La un moment dat unul dintre bărbaţi s-a enervat şi a spart un geam. În acel moment s-a solicitat intervenţia jandarmilor şi mai multe echipaje au ajuns la faţa locului.

Persoana care a spart geamul s-a oferit să plătească paguba şi s-a înţeles amiabil cu administratorii unităţii medicale. Reprezentanţii IJJ spun că nu a fost nevoie de aplicarea nici unei sancţiuni şi spiritele s-au calmat. 
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Italia: O șoferiță româncă a fost găsită fără suflare în cabina TIR-ului său. Avea doar 33 de ani

astăzi, 08:56
255

O femeie din România, Gabriela Aiban, care era șoferiță de TIR a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 d...

Elicopter SMURD chemat de la Târgu Mureș pentru o pacientă din Botoșani, aflată în stare gravă!

Vineri, 25 Mai 2018
928

Consecințele incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, din urmă cu câteva săptămâni, se simt mai ales în situații critice, așa cum s-a întâmplat zilele trecute. O feme...

În comă alcoolică, după banchetul de final de clasa a XII-a!

Vineri, 25 Mai 2018
5302

A băut și s-a distrat, numai că nu a știut când să se oprească. Și pentru că nu a fost de ajuns, dimineața a continuat petrecerea cu băutură cumpărată de la un nonstop. Cantitatea m...