Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

Unitatea de Primiri Urgenţe a fost luată, luni, cu asalt de zeci de persoane ce au venit pentru a-şi plânge o rudă decedată. Mulţimea a început să facă scandal şi au fost solicitaţi jandarmii. 

Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

O tânără, de 29 de ani, de etnie romă a fost adusă la spital în stop cardio-respirator după ce suferise de o bronhopneumonie severă agravată, plus diabetul cu care fusese diagnosticată în urmă cu câţiva ani.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva şi în scurt timp rudele şi prietenii au ajuns la faţa locului. S-au adunat zeci de persoane şi la un moment dat spiritele s-au încins, mai ales că agenţii de pază nu le-au permis accesul pe holurile UPU.

La un moment dat unul dintre bărbaţi s-a enervat şi a spart un geam. În acel moment s-a solicitat intervenţia jandarmilor şi mai multe echipaje au ajuns la faţa locului.

Persoana care a spart geamul s-a oferit să plătească paguba şi s-a înţeles amiabil cu administratorii unităţii medicale. Reprezentanţii IJJ spun că nu a fost nevoie de aplicarea nici unei sancţiuni şi spiritele s-au calmat. 
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XV)

astăzi, 21:20
58

Georgică Manole: De ce crezi că nu prea se mai scrie fabulă?Vasile Larco: Fabula în versuri poate fi sora mai mare a epigramei, în anumite situații: se termină cu morala care...

Au murit de frig, sub cerul liber!

astăzi, 20:09
535

Vineri, sătenii din localitatea Românești au găsit la marginea unui drum o femeie căzută, complet dezbrăcată. Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat că femeia este mo...

Accident în intersecție: Mașini avariate, o persoană a ajuns la spital!

astăzi, 19:45
955

O persoană a ajuns și spital și două mașini au fost avariate, în urma unui accident care a avut loc duminică după-amiază în municipiul Botoșani, în intersecția dintre Bulev...