Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

Unitatea de Primiri Urgenţe a fost luată, luni, cu asalt de zeci de persoane ce au venit pentru a-şi plânge o rudă decedată. Mulţimea a început să facă scandal şi au fost solicitaţi jandarmii. 

Scandal făcut la UPU de zeci de persoane. Au intervenit jandarmii-FOTO

O tânără, de 29 de ani, de etnie romă a fost adusă la spital în stop cardio-respirator după ce suferise de o bronhopneumonie severă agravată, plus diabetul cu care fusese diagnosticată în urmă cu câţiva ani.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva şi în scurt timp rudele şi prietenii au ajuns la faţa locului. S-au adunat zeci de persoane şi la un moment dat spiritele s-au încins, mai ales că agenţii de pază nu le-au permis accesul pe holurile UPU.

La un moment dat unul dintre bărbaţi s-a enervat şi a spart un geam. În acel moment s-a solicitat intervenţia jandarmilor şi mai multe echipaje au ajuns la faţa locului.

Persoana care a spart geamul s-a oferit să plătească paguba şi s-a înţeles amiabil cu administratorii unităţii medicale. Reprezentanţii IJJ spun că nu a fost nevoie de aplicarea nici unei sancţiuni şi spiritele s-au calmat. 
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
257

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
427

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
133

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...