Revoltător! Două eleve se bat în apropierea unei şcoli, în timp ce colegii râd şi le filmează! VIDEO
BOTOSANI

Imagini revoltătoare au fost surprinse în apropierea unei unităţi de învăţământ din judeţul Botoşani, unde două eleve se iau la bătaie şi se tăvălesc prin zăpadă.

Revoltător! Două eleve se bat în apropierea unei şcoli, în timp ce colegii râd şi le filmează! VIDEO

Ce este şi mai revoltător este faptul că în loc să intervină pentru a le despărţi colegii se amuză şi le filmează cu un telefon mobil, filmuleţul fiind postat pe Youtube de unul dintre aceştia.

Pe imagini se poate vedea cum fetele mai întâi se ceartă, iar la un moment dat una dintre acestea o loveşte pe cealaltă cu palma peste faţă. Acesta a fost momentul în care adolescentele s-au luat de păr şi s-au trântit în zăpadă, unde au continuat să se lovească. După ce se lovesc pe unde se apucă, fetele se ridică şi continuă să dea cu picioarele una în alta.

O colegă intervine într-un final, în timp ce alţi elevi se amuză, făcând comentarii care nu pot fi reproduse, cuvintele folosite fiind obscene.

Despre incident a aflat şi conducerea Liceului Nicolae Bălcescu, unde învaţă cele două eleve, în clasa a X-a. Bătaia a avut loc pe un drum care trece pe lângă corpul Tamba al liceului.

“Întâmplarea s-a petrecut vinerea trecută, în drum spre casă, în afara curţii şcolii, în afara programului, după ora 14.00, când au terminat deja orele. Au fost chemaţi părinţii, am stat de vorbă cu ei. Au fost şi domnii de la Poliţie. Se va pune în discuţie în Consiliul clasei, apoi în Consiliul profesoral şi vom aplica regulamentul”, a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Augustina Fegher, directorul Liceului Nicolae Bălcescu din Flămânzi.

Cele doua fete, in varsta de 17 ani, au fost audiate si de politisti, in prezenta parintilor. Niciuna nu vrea sa depuna plangere, dar potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, politistii s-au autosesizat si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lider sindical al polițiștilor botoșăneni: "La Botoșani s-a instaurat o frică de a reproșa șefilor"

astăzi, 15:01
570

Problemele cu care se confruntă polițiștii și neajunsurile din sistem de multe ori nu sunt transmise mai departe și șefilor.Asta susține Virgil Bordei, lider la nivel local al Confederație...

Poliţiştii şi jandarmii botoşăneni, acuzaţi de lipsă de reacţie în cazul scandalului produs de rromi în curtea Spitalului Mavromati

astăzi, 13:00
887

În şedinţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, fostul şef al acestei structuri din mandatul trecut şi fost şef al Poliţiei Rutiere, Dumitru Zmău, şi-a îndemnat foştii co...

Avertizare meteo: Ploi și vânt!

astăzi, 10:57
574

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenționare meteo de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului.În zonele de munte, precum și &ici...