Revoltător! Două eleve se bat în apropierea unei şcoli, în timp ce colegii râd şi le filmează! VIDEO
BOTOSANI

Imagini revoltătoare au fost surprinse în apropierea unei unităţi de învăţământ din judeţul Botoşani, unde două eleve se iau la bătaie şi se tăvălesc prin zăpadă.

Revoltător! Două eleve se bat în apropierea unei şcoli, în timp ce colegii râd şi le filmează! VIDEO

Ce este şi mai revoltător este faptul că în loc să intervină pentru a le despărţi colegii se amuză şi le filmează cu un telefon mobil, filmuleţul fiind postat pe Youtube de unul dintre aceştia.

Pe imagini se poate vedea cum fetele mai întâi se ceartă, iar la un moment dat una dintre acestea o loveşte pe cealaltă cu palma peste faţă. Acesta a fost momentul în care adolescentele s-au luat de păr şi s-au trântit în zăpadă, unde au continuat să se lovească. După ce se lovesc pe unde se apucă, fetele se ridică şi continuă să dea cu picioarele una în alta.

O colegă intervine într-un final, în timp ce alţi elevi se amuză, făcând comentarii care nu pot fi reproduse, cuvintele folosite fiind obscene.

Despre incident a aflat şi conducerea Liceului Nicolae Bălcescu, unde învaţă cele două eleve, în clasa a X-a. Bătaia a avut loc pe un drum care trece pe lângă corpul Tamba al liceului.

“Întâmplarea s-a petrecut vinerea trecută, în drum spre casă, în afara curţii şcolii, în afara programului, după ora 14.00, când au terminat deja orele. Au fost chemaţi părinţii, am stat de vorbă cu ei. Au fost şi domnii de la Poliţie. Se va pune în discuţie în Consiliul clasei, apoi în Consiliul profesoral şi vom aplica regulamentul”, a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Augustina Fegher, directorul Liceului Nicolae Bălcescu din Flămânzi.

Cele doua fete, in varsta de 17 ani, au fost audiate si de politisti, in prezenta parintilor. Niciuna nu vrea sa depuna plangere, dar potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, politistii s-au autosesizat si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
93

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
671

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...