Revoltător! Două eleve se bat în apropierea unei şcoli, în timp ce colegii râd şi le filmează! VIDEO
BOTOSANI

Imagini revoltătoare au fost surprinse în apropierea unei unităţi de învăţământ din judeţul Botoşani, unde două eleve se iau la bătaie şi se tăvălesc prin zăpadă.

Revoltător! Două eleve se bat în apropierea unei şcoli, în timp ce colegii râd şi le filmează! VIDEO

Ce este şi mai revoltător este faptul că în loc să intervină pentru a le despărţi colegii se amuză şi le filmează cu un telefon mobil, filmuleţul fiind postat pe Youtube de unul dintre aceştia.

Pe imagini se poate vedea cum fetele mai întâi se ceartă, iar la un moment dat una dintre acestea o loveşte pe cealaltă cu palma peste faţă. Acesta a fost momentul în care adolescentele s-au luat de păr şi s-au trântit în zăpadă, unde au continuat să se lovească. După ce se lovesc pe unde se apucă, fetele se ridică şi continuă să dea cu picioarele una în alta.

O colegă intervine într-un final, în timp ce alţi elevi se amuză, făcând comentarii care nu pot fi reproduse, cuvintele folosite fiind obscene.

Despre incident a aflat şi conducerea Liceului Nicolae Bălcescu, unde învaţă cele două eleve, în clasa a X-a. Bătaia a avut loc pe un drum care trece pe lângă corpul Tamba al liceului.

“Întâmplarea s-a petrecut vinerea trecută, în drum spre casă, în afara curţii şcolii, în afara programului, după ora 14.00, când au terminat deja orele. Au fost chemaţi părinţii, am stat de vorbă cu ei. Au fost şi domnii de la Poliţie. Se va pune în discuţie în Consiliul clasei, apoi în Consiliul profesoral şi vom aplica regulamentul”, a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Augustina Fegher, directorul Liceului Nicolae Bălcescu din Flămânzi.

Cele doua fete, in varsta de 17 ani, au fost audiate si de politisti, in prezenta parintilor. Niciuna nu vrea sa depuna plangere, dar potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, politistii s-au autosesizat si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
177

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
714

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
222

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...