Revoltător! Două eleve se bat în apropierea unei şcoli, în timp ce colegii râd şi le filmează! VIDEO
BOTOSANI

Imagini revoltătoare au fost surprinse în apropierea unei unităţi de învăţământ din judeţul Botoşani, unde două eleve se iau la bătaie şi se tăvălesc prin zăpadă.

Revoltător! Două eleve se bat în apropierea unei şcoli, în timp ce colegii râd şi le filmează! VIDEO

Ce este şi mai revoltător este faptul că în loc să intervină pentru a le despărţi colegii se amuză şi le filmează cu un telefon mobil, filmuleţul fiind postat pe Youtube de unul dintre aceştia.

Pe imagini se poate vedea cum fetele mai întâi se ceartă, iar la un moment dat una dintre acestea o loveşte pe cealaltă cu palma peste faţă. Acesta a fost momentul în care adolescentele s-au luat de păr şi s-au trântit în zăpadă, unde au continuat să se lovească. După ce se lovesc pe unde se apucă, fetele se ridică şi continuă să dea cu picioarele una în alta.

O colegă intervine într-un final, în timp ce alţi elevi se amuză, făcând comentarii care nu pot fi reproduse, cuvintele folosite fiind obscene.

Despre incident a aflat şi conducerea Liceului Nicolae Bălcescu, unde învaţă cele două eleve, în clasa a X-a. Bătaia a avut loc pe un drum care trece pe lângă corpul Tamba al liceului.

“Întâmplarea s-a petrecut vinerea trecută, în drum spre casă, în afara curţii şcolii, în afara programului, după ora 14.00, când au terminat deja orele. Au fost chemaţi părinţii, am stat de vorbă cu ei. Au fost şi domnii de la Poliţie. Se va pune în discuţie în Consiliul clasei, apoi în Consiliul profesoral şi vom aplica regulamentul”, a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Augustina Fegher, directorul Liceului Nicolae Bălcescu din Flămânzi.

Cele doua fete, in varsta de 17 ani, au fost audiate si de politisti, in prezenta parintilor. Niciuna nu vrea sa depuna plangere, dar potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, politistii s-au autosesizat si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
339

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
596

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
169

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...