REVELION 2017: Ultimul concert al nopţii a găsit Piaţa Revoluţiei aproape golită de oameni dar cu sute de kilograme de deşeuri- FOTO
BOTOSANI

Finalul spectacolului de Revelion la Botoşani a găsit Piaţa Revoluţiei, strada Cuza Vodă şi Pietonalul Unirii înecat în sticle goale de şampanie, pahare de plastic şi mucuri de ţigară.

REVELION 2017: Ultimul concert al nopţii a găsit Piaţa Revoluţiei aproape golită de oameni dar cu sute de kilograme de deşeuri- FOTO

 deşeuri  Ştiri.Botoşani.Ro

Corina a fost urmată de Tyna pe scena spectacolului de Revelion, însă botoşănenii nu au mai avut răbdare să urmărească şi prestaţia ultimei artiste din program. La un moment dat, în timpul recitalului acesteia, pe scenă a urcat Paul Tomescu, proprietarul unui cunoscut local din Botoşani, care a dansat alături de interpretă piesa "Hora din Moldova", cu care Nelly Ciobanu a reprezentat Republica Moldova la ediţia din 2011 a Eurovision-ului.

În timp ce Tyna îşi susţinea programul artistic, pe pietonal angajaţii Urban Serv trecuseră la curăţat urmele spectacolului, în condiţiile în care pe trotuare şi pe stradă tronau sute de kilograme de deşeuri: sticle de şampanie, de apă minerală, pahare de plastic şi cioburi plus mucuri de ţigări. O imagine dezolantă, dar cu care ne-am obişnuit după fiecare spectacol în aer liber desfăşurat la Botoşani.

La mulţi ani, Botoşani.













 

 

Spune-ne opinia ta