Razie la Dorohoi: Sute de persoane legitimate, mașini oprite în trafic și amenzi de mii de lei!

Dorohoienii au avut parte de o zi de marți cu multe ceasuri rele, după ce au fost ținta unor controale de amploare soldate cu sancțiuni, amenzi și marfă confiscată!

Razie la Dorohoi: Sute de persoane legitimate, mașini oprite în trafic și amenzi de mii de lei!

În cursul zilei de marți, poliţiştii Secţiei 4 Dorohoi, Secţiei 5 Mihăileni şi Secţiei 6 Pomîrla, cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – IPJ Botoşani, au desfăşurat acţiuni pe raza municipiului Dorohoi, pe linia prevenirii şi combaterii actelor de comerţ ilicit.

Polițiștii au legitimat 201 persoane şi au controlat în trafic 156 de vehicule.

De asemenea, au fost efectuate controale la 12 agenţi economici.

Cu prilejul acţiunilor, au fost dispuse 24 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi însumând  6.800 de lei, pentru abateri de la normele rutiere şi de la normele privind activităţile de producţie, comerţ sau prestări de servicii.

Totodată, au fost confiscate 1.720 de ţigarete, de diferite mărci, de provienienţă Republica Moldova şi Ucraina, fără documente legale, fiind întocmite în acest sens patru dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
249

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
404

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...