Răzbunare cruntă: A dat foc la casă!

A dat foc unei case ce aparținea mătușii sale decedate, în urma unor neînțelegeri cu fratele defunctei. Bărbatul în vâstă de 37 de ani a fost reținut de poliție, fiind acuzat de distrugere.

Răzbunare cruntă: A dat foc la casă!

   Foto: arhiva

Duminică, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o locuinţă de pe raza satului Socrujeni a izbucnit un incendiu.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că locuinţa respectivă aparţine unei femei care a decedat şi nu este locuită de vreo persoană, de supravegherea şi îngrijirea imobilului ocupându-se fratele defunctei, un bărbat în vârstă de 75 de ani", a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Totodată, a rezultat faptul că incendiul a fost provocat de un bărbat de 37 de ani, nepotul femeii decedate, pe fondul unor neînţelegeri avute cu unchiul său. Incendiul a fost lichidat de către pompierii din cadrul ISU Botoşani, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 25.000 de lei.
 
Bărbatul de 37 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, pe numele său fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
209

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
340

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...