Prinsă pe stradă cu aproape 70 de pachete de țigări de contrabandă!

Prinsă pe stradă cu aproape 70 de pachete de țigări de contrabandă!
Aproape 70 de pachete de țigări de contrabandă avea asupra ei o femeie, aceasta fiind depistată de oamenii legii pe strada Victoriei, din municipiul Botoșani. Cantitatea de ţigarete a fost confiscată de poliţişti. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la 800 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au depistat miercuri, pe strada Victoriei din municipiul Botoşani, o femeie de 35 de ani care avea asupra sa în vederea comercializării cantitatea de 69 de pachete de ţigarete de diferite mărci, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi despre care cunoştea că provin din activităţi de contrabandă, pachetele având aplicate timbre de accize specifice ţării de origine (Ucraina).
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia. 
 
De asemenea, cantitatea de ţigarete a fost confiscată de poliţişti. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la 800 de lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
263

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
444

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...