Prietenii Petronelei, fata ucisă la Pacea, sunt copleșiți de durere. "E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun!"

Prietenii Petronelei, fata ucisă la Pacea, sunt copleșiți de durere. "E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun!"

Petronela Mihalachi a fost ucisă, miercuri seara, cu mai multe lovituri de cuțit, oamenii legii urmând să stabilească dacă adolescenta a fost înjunghiată în păduricea de la Pacea sau fusese omorâtă înainte și târâtă apoi până în zona Cimitirului.

Pe pagina de Facebook a fetei, prietenii transmit mesaje de condoleanțe și cuvinte prin care își exprimă durerea față de cele întâmplate.

"E nedrept cum unii oameni pleacă de langa tine când te aștepți cel mai puțin... azi stai cu ei și mâine afli că au plecat acolo sus, unde sper că le va fi mai bine decât aici, pe Pamant, unde mori nevinovat.
E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun, săritori, care ar putea face orice pentru ca ție să îți fie bine..
Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos..! Haide inapoi să mai stăm macar o data la aceeași masă..."

"Te-ai dus dintre noi, înger frumos!  Mâinile acelui criminal sa se rupă, sa simtă suferința ce ai simtit o si tu.
Prea devreme, aveai o viata frumoasa in față, nici măcar 19 ani nu ai împlinit... Vei ramane mereu in inima mea, prietena mea din toata viața! Dumnezeu sa te odihnească in pace!" 

"Condoleanțe şi multă putere familie, vei rămâne mereu in inimile noastre suflet frumos!"

"Vei rămâne mereu printre noi, fată frumoasă ! Dumnezeu să te odihnească în pace"

"Dumnezeu s-o ierte! Nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva... O fata asa de frumoasa.. O fata care mi-a fost mereu alaturi... am crescut alaturi de ea. Dumnezeu s-o odihneasca in pace"

"Dumnezeu sa o odihneasca în pace, nu pot sa cred, mi se furnica pielea pe mine, cum se poate criminalii sa fie liberi, sa circule liber printre noi, uitați ce se întâmplă,! Ce a avut cu acest copil?"

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident de muncă la un atelier de prelucrare a lemnului

astăzi, 20:09
825

S-a întâmplat vineri dimineaţă, într-un atelier de prelucrare a lemnului, atunci când femeia, în vârstă de 40 de ani, din Corni, lucra la un abric. La un moment ...

Amenințare serioasă pentru toți iubitorii acestui joc. Specialiștii spun că este foarte periculos. Și în România numărul jucătorilor este în creștere

astăzi, 17:42
585

Jocul care dă dependență! Părinţii sunt disperaţi din cauza dependenţei copiilor, au ajuns chiar să ia măsuri extreme. Sute de minori au fost internaţi în clinici de reabilitare specializat...

Accident în Italia: Un român l-a omorât pe inginerul care a construit tunelul Mont Blanc - VIDEO

astăzi, 15:37
1019

Accident cumplit în Italia, la Cimina, produs de doi tineri români, în urma căruia a murit Giulio Cesare Meschini, inginerul de 91 de ani care a construit tunelul Mont Blanc, inform...