Prietenii Petronelei, fata ucisă la Pacea, sunt copleșiți de durere. "E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun!"

Prietenii Petronelei, fata ucisă la Pacea, sunt copleșiți de durere. "E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun!"

Petronela Mihalachi a fost ucisă, miercuri seara, cu mai multe lovituri de cuțit, oamenii legii urmând să stabilească dacă adolescenta a fost înjunghiată în păduricea de la Pacea sau fusese omorâtă înainte și târâtă apoi până în zona Cimitirului.

Pe pagina de Facebook a fetei, prietenii transmit mesaje de condoleanțe și cuvinte prin care își exprimă durerea față de cele întâmplate.

"E nedrept cum unii oameni pleacă de langa tine când te aștepți cel mai puțin... azi stai cu ei și mâine afli că au plecat acolo sus, unde sper că le va fi mai bine decât aici, pe Pamant, unde mori nevinovat.
E nedrept faptul că mor oameni cu suflet bun, săritori, care ar putea face orice pentru ca ție să îți fie bine..
Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos..! Haide inapoi să mai stăm macar o data la aceeași masă..."

"Te-ai dus dintre noi, înger frumos!  Mâinile acelui criminal sa se rupă, sa simtă suferința ce ai simtit o si tu.
Prea devreme, aveai o viata frumoasa in față, nici măcar 19 ani nu ai împlinit... Vei ramane mereu in inima mea, prietena mea din toata viața! Dumnezeu sa te odihnească in pace!" 

"Condoleanțe şi multă putere familie, vei rămâne mereu in inimile noastre suflet frumos!"

"Vei rămâne mereu printre noi, fată frumoasă ! Dumnezeu să te odihnească în pace"

"Dumnezeu s-o ierte! Nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva... O fata asa de frumoasa.. O fata care mi-a fost mereu alaturi... am crescut alaturi de ea. Dumnezeu s-o odihneasca in pace"

"Dumnezeu sa o odihneasca în pace, nu pot sa cred, mi se furnica pielea pe mine, cum se poate criminalii sa fie liberi, sa circule liber printre noi, uitați ce se întâmplă,! Ce a avut cu acest copil?"

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
328

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
846

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2070

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...