A înghițit un pumn de pastile, după o ceartă cu părinții!

La Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani a venit, miercuri, o solicitare pentru o tânără de 18 ani, care a fost la un pas de a-și curma zilele!

A înghițit un pumn de pastile, după o ceartă cu părinții!

S-a certat cu părinții și, de supărare, a înghițit un pumn de pastile. Fata are 18 ani și, din fericire, a fost salvată la timp de cadrele medicale, care au fost alertate imediat.

O ceartă cu părinții a determinat-o să recurgă la un gest necugetat. Fata în vârstă de 18 ani a hotărât să își pună capăt zilelor, apelând la pastilele pe care le avea prin casă. Cadrele medicale spun că pacienta ar fi ingerat aproximativ 20 de pilule.

Din fericire, salvatorii au ajuns la timp, iar fata a beneficiat de spălături gastrice. Ea este sub supraveghere medicală, însă medicii au recomandat părinților să o îndrume și către un medic psihiatru.  

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
22

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
13

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
60

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...