Poliţist rănit de un traficant de droguri în timpul unui flagrant

Un poliţist de la Antidrog a suferit mai multe răni la cap după ce a fost luat pe capotă de un traficant de droguri căruia i s-a organizat un flagrant. Trei persoane au fost reţinute în dosar.

 

Poliţist rănit de un traficant de droguri în timpul unui flagrant

Un poliţist al Serviciului Antidrog din cadrul Poliţiei Timiş a fost rănit vineri, în timpul unei operaţiuni de prindere în flagrant a unor traficaţi de droguri care încercau să pună pe piaţă peste 1.100 de pastile de MDMA (Ecstasy) şi 73 fragmente de comprimate MDMA, a căror valoare pe”piaţa neagră”, în zona dealerilor de droguri, este de aproximativ 52.000 de lei. Potrivit DIICOT, inculpaţii Ebetiuc Mircea Fabian , Şerban David  şi Şerbănică Alexandru Ionuţ  au fost surprinşi in flagrant în timp ce încercau să plaseze pe piaţă drogurile, iar în încercarea de a scăpa au luat un poliţist pe capota maşinii în care se aflau.

„La momentul surprinderii în flagrand inculpaţii,  cu scopul de a se sustrage de la urmărirea penală, au încercat să fugă cu autoturismul  lovind lucrătorul de poliţie aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, acesta din urmă  fiind luat pe capota autoturismului şi aruncat, în urma impactului prezentând lovituri în zona cranio-cerebrală. Cu ocazia percheziţiilor efectuate la data de 12.01.2018 pe raza municipiului Timişoara, la domiciliul inculpaţilor  au mai fost identificate şi ridicate  32 comprimate MDMA, 73 fragmente de comprimate MDMA, 188,10 grame cannabis, precum şi bunuri destinate preparării drogurilor pentru consum (grinder şi cântar electronic şi 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri”, arată DIICOT.

Potrivit pressalert.ro, doi dintre tinerii implicaţi în dosar sunt studenţi la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica.  Potrivit procurorilor, drogurile erau aduse din Spania, cu ajutorul firmelor de transport.

„Liderul grupării a preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internaţional.  Ulterior, atât el, cât şi ceilalţi membri (studenţi) care au aderat la grupare , le-au distribuit pe raza judeţelor Timiş, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Arad”, mai arată procurorii, care i-au prezentat pe cei trei instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Tribunalul Timiş a admis cererea de arestare peventivă pentru 30 de zile a celor trei tineri. 

Sursa: Adevarul
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tradiționalul concert de colinde al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei - "Bucuria Nașterii Domnului", sâmbătă, la Botoșani!

astăzi, 16:23
524

Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 17.00, la Botoșani va avea loc tradiționalul concert de colinde "Bucuria Nașterii Domnului", al Mitropoliei Moldovei şi Bu...

Șofer beat, depășire ratată!

astăzi, 15:07
140

În cursul zilei de joi, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Botoşani, care se deplasa în calitate de conducător auto pe strada Tulbureni, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea...

Prins la furat, un hoț a sărit pe geam de la etajul 1, dar l-au imobilizat vecinii! FOTO

astăzi, 14:23
476

Vineri a fost agitație mare într-un cartier din municipiul Botoșani. Un bărbat prins la furat a sărit pe geam pentru a scăpa de furia proprietarului, dar socoteala lui nu s-a potrivit,...