Ce pedeapsă l-ar lecui pe acest botoșănean?

A dat cu mașina peste un pieton, apoi a părăsit locul faptei! Polițiștii l-au identificat la scurt timp, la domiciliu, pe botoșăneanul de 32 de ani. Surpriză!

Ce pedeapsă l-ar lecui pe acest botoșănean?

   Foto: Arhivă

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 15.00, O.V., de 32 de ani din comuna Corni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul judeţean D.J.208 H pe raza localităţii Sarafineşti, surprinde şi accidentează pe G.G., de 33 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton.

Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat la domiciliu.

Oamenii legii au avut parte de surprize! Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că O.V. nu posedă permis de conducere.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", informează reprezentanții IPJ Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
25

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
129

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
80

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...