Noua metodă folosită de hoții care sparg locuințe!

Noua metodă folosită de hoții care sparg locuințe!

Hoţii care sparg locuințe au o nouă metodă ca să scape nepedepsiţi. Nu mai golesc casa victimei de toate obiectele de valoare: se mulţumesc cu mai puţin, iau doar o parte din bani sau din bijuterii şi au grijă să nu lase urme, tocmai pentru ca proprietarul să nu-şi dea seama că locuinţa i-a fost prădată, anunță Digi24.

Mai nou, hoţii folosesc chei false potrivite şi nu sparg yala pentru că nu vor să lase niciun semn. După ce pleacă, încuie ușa la loc.

În lipsa unor urme de efracţie, când victima îşi dă seama că îi lipsesc bani, dă de multe ori vina pe copil, pe partenerul de viaţă, pe bonă sau pe prieteni.

De cele mai multe ori, victimele nu depun plângere şi de multe ori trec săptămâni sau luni întregi până înţeleg că au fost jefuiţi. Când ajung la poliţie, mare parte din probe s-au pierdut deja.

Din momentul în care intră în locuinţă hoţii nu mişcă deloc obiectele. De multe ori ei au informaţii precise şi se îndreaptă direct spre dulapul în care se află banii. Odată găsiți banii, hoții nu fură toată suma.

Specialiştii spun că metoda e folosită de aproximativ un an şi sunt deja câteva sute de cazuri în toată ţara, cele mai multe în Bucureşti.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...