Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Iași, medicii de la Botoșani constatând că acesta prezintă un traumatism cranio-facial acut deschis cu înfundare și fractură de piramidă nazală. 

Duminică seara, tânărul, în stare de ebrietate fiind, a încercat să ducă în grajd calul din gospodărie. Din cauza mirosului puternic de alcool, calul a devenit agitat, la un moment dat lovindu-și stăpânul puternic cu copita, chiar în față. 

Șocul loviturii a fost unul foarte puternic, tânărul plin de sânge având totuși putere să ceară ajutorul cadrelor medicale.

Ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, a beneficiat de primele îngrijiri, însă medicii, constatând gravitatea rănilor suferite, au decis transferarea pacientului la Iași.

Din păcate, astfel de situații sunt din ce în ce mai dese în gospodăriile de la țară. Asta deși se știe că aceste animale nu suportă mirosul de alcool și reacționează de fiecare dată agresiv cu stăpânii lor aflați în stare de ebrietate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tradiții și obiceiuri la țară și la oraș, în Joia Mare

astăzi, 08:09
121

Ouăle se spală cu detergent, se clătesc, se lasă la uscat, apoi se fierb în vopsea. Pe lângă ouă roșii, românii mai vopsesc ouăle și în galben, verde, albastru. Unele ...

VIDEO - Joia din Săptămâna Patimilor (Denia celor 12 Evanghelii)

astăzi, 07:12
115

Joia din Saptamana Patimilor este cunoscuta ca fiind ziua in care se citesc cele 12 Evanghelii si se scoate Sfanta Cruce in naosul bisericii. Aducerea Sfintei Cruci din Sfantul Altar si asezarea ei in...

Botoșani: Călătorie în străinătate încheiată la Urgențe!

Miercuri, 24 Aprilie 2019
1646

O călătorie în străinătate s-a terminat cât se poate de neplăcut pentru o femeie în vârstă de 58 de ani, din Botoșani. Aceasta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe du...