Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Iași, medicii de la Botoșani constatând că acesta prezintă un traumatism cranio-facial acut deschis cu înfundare și fractură de piramidă nazală. 

Duminică seara, tânărul, în stare de ebrietate fiind, a încercat să ducă în grajd calul din gospodărie. Din cauza mirosului puternic de alcool, calul a devenit agitat, la un moment dat lovindu-și stăpânul puternic cu copita, chiar în față. 

Șocul loviturii a fost unul foarte puternic, tânărul plin de sânge având totuși putere să ceară ajutorul cadrelor medicale.

Ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, a beneficiat de primele îngrijiri, însă medicii, constatând gravitatea rănilor suferite, au decis transferarea pacientului la Iași.

Din păcate, astfel de situații sunt din ce în ce mai dese în gospodăriile de la țară. Asta deși se știe că aceste animale nu suportă mirosul de alcool și reacționează de fiecare dată agresiv cu stăpânii lor aflați în stare de ebrietate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1441

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1625

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
526

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...