Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Iași, medicii de la Botoșani constatând că acesta prezintă un traumatism cranio-facial acut deschis cu înfundare și fractură de piramidă nazală. 

Duminică seara, tânărul, în stare de ebrietate fiind, a încercat să ducă în grajd calul din gospodărie. Din cauza mirosului puternic de alcool, calul a devenit agitat, la un moment dat lovindu-și stăpânul puternic cu copita, chiar în față. 

Șocul loviturii a fost unul foarte puternic, tânărul plin de sânge având totuși putere să ceară ajutorul cadrelor medicale.

Ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, a beneficiat de primele îngrijiri, însă medicii, constatând gravitatea rănilor suferite, au decis transferarea pacientului la Iași.

Din păcate, astfel de situații sunt din ce în ce mai dese în gospodăriile de la țară. Asta deși se știe că aceste animale nu suportă mirosul de alcool și reacționează de fiecare dată agresiv cu stăpânii lor aflați în stare de ebrietate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cutremur de 5 pe scara Richter, în zona Vrancea!

astăzi, 20:29
428

Un cutremur cu magnitudinea 5 pe scara Richter s-a produs la ora 20:15:47, la adancimea de 144.738km, potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).Cutre...

A mers la câmp, dar a ajuns în stare gravă la spital!

astăzi, 18:18
1098

Bărbatul din Sulița a mers astăzi la lucru pe câmp, iar la amiază s-a cinstit și cu câteva păhărele, înainte de a se reapuca de muncile câmpului. Nu a apucat să lucreze...

Romanii care au platit facturi de electricitate umflate cu 20% nu isi pot recupera prea curand banii

astăzi, 18:12
550

Din cauza unor firme care au vrut sa castige bani usor, multi romani au platit pentru electricitate, vreme de sapte ani la rand, cu 20% la suta mai mult decat ar fi fost normal.Consiliul Concurent...