Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Iași, medicii de la Botoșani constatând că acesta prezintă un traumatism cranio-facial acut deschis cu înfundare și fractură de piramidă nazală. 

Duminică seara, tânărul, în stare de ebrietate fiind, a încercat să ducă în grajd calul din gospodărie. Din cauza mirosului puternic de alcool, calul a devenit agitat, la un moment dat lovindu-și stăpânul puternic cu copita, chiar în față. 

Șocul loviturii a fost unul foarte puternic, tânărul plin de sânge având totuși putere să ceară ajutorul cadrelor medicale.

Ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, a beneficiat de primele îngrijiri, însă medicii, constatând gravitatea rănilor suferite, au decis transferarea pacientului la Iași.

Din păcate, astfel de situații sunt din ce în ce mai dese în gospodăriile de la țară. Asta deși se știe că aceste animale nu suportă mirosul de alcool și reacționează de fiecare dată agresiv cu stăpânii lor aflați în stare de ebrietate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
401

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
713

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
197

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...