Mașina unui botoșănean distrusă de un utilaj de frezat asfaltul! FOTO

Mașina unui botoșănean distrusă de un utilaj de frezat asfaltul! FOTO

O autofreză de asfalt, care lucra la aducerea carosabilului la starea iniţială, după o lucrare de canalizare, s-a răsturnat ieri în faţa Şcolii Nr. 10 din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, braţul utilajului căzând între două maşini, cărora le-a provocat avarii. Ironia în cazul acestui accident este că autofreză s-a răsturnat după ce unul dintre canale a cedat, asfaltul „înghiţind” una dintre roţi.

Mă deplasăm de la locul de frezaj spre o altă zonă de lucru, am trecut peste canal, iar acesta a cedat dintr-odată. Nu am avut ce să mai fac, din nefericire coada din spatele autofrezei a căzut peste maşini”, a declarat Ionuţ Popovici, angajat al unei firme din Fălticeni, subcontractoare a firmei Autotehnorom Suceava, care se ocupă de lucrări de asfaltare în municipiul Suceava.

Lucrarea de ieri era una de frezare a asfaltului, după lucrările mai ample desfăşurate anterior.


Una dintre maşinile avariate avea portierele lovite, iar a doua, înmatriculată în Botoşani, avea mai multe avarii la portiere, cupolă, precum şi geamul din spate spart.

Una dintre păgubite, Doiniţa Crăciun, a povestit: „Am fost anunţaţi să venim că a căzut un agregat pe maşină... cred că nu s-a lucrat cum trebuie şi a căzut agregatul, a cedat canalul. Am primit un telefon să venim că a căzut utilajul şi ne-a fărmat maşina”.

Păgubiţii aşteptau la faţa locului explicaţii de la şefii lucrării şi mai ales garanţii cu privire la cine le va suporta repararea maşinilor. 

Sursa text si foto: Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
34

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
24

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
226

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....