Mașină răsturnată la Guranda! Două persoane au ajuns la spital

Zăpada abundentă căzută începând de joi dimineață le dă mari bătăi de cap șoferilor din județul Botoșani!

Mașină răsturnată la Guranda! Două persoane au ajuns la spital


Foto: Facebook/Radar Botosani Oficial

La Guranda, pe drumul național Botoșani - Ștefănești, o mașină s-a răsturnat în șanț. Din primele informații, două persoane ar fi fost rănite. Ciprian S., de 51 de ani, a suferit mai multe traumatisme la un picior, iar Dumitru Z., de 57 de ani, a suferit un traumatism la cap. 

Cauza probabilă a accidentului rutier o constituie carosabilul acoperit cu zăpada și neadecvarea vitezei la condițiile de drum. La volan se afla un tânăr de 28 de ani ce nu a a adaptat viteza la condiţiile de drum. 

Reamintim că ANM a emis o avertizare de tip cod galben de ninsori abundente valabila in nordul tarii de azi, ora 18:00, pana vineri, ora 17:00.

De asemenea, incepand cu primele ore ale zilei de vineri, vantul se va intensifica in cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45...55 km/h, dar si pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65...70 km/h.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
19

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
119

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
77

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...