Mașină cu documente false, descoperită de polițiștii de frontieră. Cât a dat proprietarul pe acte!

În timpul unui control de rutină pe un drum din județul Botoșani, polițiștii de frontieră au descoperit o autotutilitară pentru care proprietarul a prezentat documente false.

Mașină cu documente false, descoperită de polițiștii de frontieră. Cât a dat proprietarul pe acte!

În data de 13 iunie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, județul Botoșani, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Mihăileni, o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în Italia. 

La volanul autovehiculului a fost identificat cetățeanul român, Bogdan R., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani. Conducătorul auto era însoțit de Ştefan P., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, proprietarul autoutilitarei. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că inspecţia tehnică periodică şi asigurarea auto internaţională nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond specifice unor documente  autentice.

Șoferul a declarat că a fost rugat de proprietar să conducă autoutilitara până în localitatea Pomârla, județul Botoșani, ştiind că documentele maşinii sunt autentice. Proprietarul a declarat că a obţinut documentele contra sumei de 400 de euro de la un cetăţean din judeţul Suceava.  

"Poliţiştii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals", a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.   

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
263

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
445

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
136

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...