Mașină blocată în trafic de polițiști! Șoferul, scos cu forța din autoturism!

Polițișții botoșăneni au fost nevoiți să îl blocheze în trafic pe un șofer care nu a oprit la semnalele acestora. Nici după ce a fost tras pe dreapta, conducătorul auto nu a vrut să iasă din mașină, fiind scos cu forța de oamenii legii.

 

Mașină blocată în trafic de polițiști! Șoferul, scos cu forța din autoturism!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Poliţiştii Biroului Rutier Botoșani au blocat în trafic, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.05, un autoturism care rula pe strada Cuza Vodă din municipiul Botoșani, după ce conducătorul acestuia a ignorat semnalele de oprire.

Întrucât conducătorul autoturismului, aflat în stare vădită de ebrietate,  refuza să coboare din autoturism, poliţiştii au procedat la scoaterea sa din habitaclu.

M.G. de 25 ani, din comuna Avrămeni, județul Botoșani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l concentrație de alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean. 

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că numerele provizorii de circulație aplicate autovehiculului erau expirate din data de 24.09. 2016.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirea infracțiunilor de conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
239

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
144

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
223

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...