Incredibil! Hoțul nu s-a mai obosit să îl buzunărească: I-a furat haina cu totul!

Agresat, lovit, speriat. Bărbatul de 67 de ani a trăit clipe de groază, în mijlocul unei comune din județul Botoșani. Hoțul l-a dezbrăcat și l-a lăsat fără haina în care avea cardurile și banii. Tâlharul a fost prins și reținut pentru 24 de ore în Arestul Poliției.

Incredibil! Hoțul nu s-a mai obosit să îl buzunărească: I-a furat haina cu totul!
Pe 15 decembrie, poliţiştii Secţiei 3 Rurală Hlipiceni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, un bărbat de 67 de ani, din comuna Albeşti, judeţul Botoşani, în timp ce se afla în centrul localităţii Truşeşti, a fost deposedat prin acte de violenţă, de haina cu care era îmbrăcat şi în care avea două carduri bancare şi suma de 400 de lei. 
 
În urma cercetărilor efectuate a fost identificat F.C., de 48 de ani, din comuna Truşeşti, ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate, bunurile sustrase fiind recuperate.
 
"Faţă de acesta, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată", informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
94

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
182

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
89

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...