Incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Botoșani. Proprietarul a ajuns la spital!

Incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Botoșani. Proprietarul a ajuns la spital!

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Botoșani, a ajuns marți la spital cu arsuri în zona feței, după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit în locuința proprie.

Incendiul a avut loc într-o locuință situată pe strada Împărat Traian, din municipiul Botoșani, flăcările cuprinzând bucătăria. La fața locului au ajuns pompierii și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. 

Astfel, pentru stingerea incendiului au intervenit două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apa si spuma. Potrivit ISU, au ars bunurile din bucătărie, incendiul fiind generat, cel mai probabil, de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată langă materiale combustibile.

Proprietarul, în varsta de 64 ani, a încercat să stingă incendiul și a suferit arsuri minore la față. El a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate de către un echipaj al SAJ Botoșani.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
311

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
536

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
158

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...