Impact violent: Camionetă aruncată de pe carosabil, de un BMW. Intervenție de urgență a pompierilor

Impact violent: Camionetă aruncată de pe carosabil, de un BMW. Intervenție de urgență a pompierilor

Pompierii militari au fost solicitaţi, sâmbătă, în jurul amiezii, pentru a interveni după producerea unui accident rutier în apropiere de localitatea Victoria, din comuna Stăuceni.

Un autoturism marca BMW, care se îndrepta dinspre Botoşani spre Truşeşti, a izbit violent o camionetă marca Mercedes, aflată pe acelaşi sens de mers, în momentul în care şoferul acesteia a încercat să efectueze un viraj la stânga.

Şoferului autoturismului marca BMW se angajase în depăşirea unei coloane de maşini, în capătul căreia era camioneta, care efectua virajul la stânga. Impactul a fost unul deosebit de puternic, camioneta fiind aruncată în lateral, răsturnându-se pe marginea drumului.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă ambele maşini au fost serios avariate, fiind nevoie de transportul lor pe platforme.

Cei doi şoferi s-au înţeles amiabil, nemaifiind solicitată intervenţia Poliţiei. Pompierii sosiţi la faţa locului au spălat carosabilul după scurgerea de carburanţi, evitând astfel izbucnirea unui incendiu sau producerea altor incidente rutiere în zonă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
1

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
137

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...