Hoț de biciclete prins după un an de "activitate" și băgat în arest!

Timp de aproape un an a colindat prin tot orașul și a furat din scări de bloc sau boxe bicicletele botoșănenilor, dar și alte bunuri care i-au ieșit în cale. Bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în Arestul IPJ, iar astăzi magistrații vor decide dacă vor institui măsura arestului preventiv.

Hoț de biciclete prins după un an de "activitate" și băgat în arest!

În urma cercetărilor efectuate şi a administrării probatoriului în cauze, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale - Poliția municipiului Botoșani, au identificat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Botoşani, bănuit de comiterea a şapte infracţiuni de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în perioada lunilor iunie 2016 – martie 2017, a sustras şapte biciclete şi mai multe bunuri de pe casa scării unor imobile şi din boxele de la subsolul acestora, situate pe raza municipiului Botoşani.

Față de acesta, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore în arestul IPJ Botoșani, urmând ca astăzi, 13.06.2017, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
290

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
497

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...