Fugărit de polițiști pe câmp, a ajuns în Arestul IPJ Botoșani. Ce avea în mașină!

Fugărit de polițiști pe câmp, a ajuns în Arestul IPJ Botoșani. Ce avea în mașină!
Urmărit de Poliție pentru că nu a oprit la semnal, a pierdut controlul asupra volanului, luând-o la fugă pe câmp. Oamenii legii l-au prins și imobilizat, însă surpriza a apărut la percheziționarea mașinii!
 
Poliţiştii din cadrul postului de poliţie Avrămeni, în timp ce se aflau, luni, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectut semnal regulamentar de oprire unui autoturism care rula pe drumul judeţean DJ 294 A, în localitatea Avrămeni.
 
Bărbatul nu s-a conformat semnalului poliţiştilor, continuându-şi deplasarea pe drumul naţional DN 29, însă, după aproximativ 5 km, într-o curbă periculoasă, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi oprindu-se pe un teren agricol.
 
Poliţiştii au continuat urmărirea pedestră a conducătorului auto, acesta fiind prins şi imobilizat.
 
Cu ocazia controlului autovehiculului, au fost identificate 20.000 de de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi cantitatea de aproximativ 50 kg de peşte, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale, bunurile respective fiind confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani iar astăzi va fi prezentat Judecătoriei Săveni cupropunere de luare a unei măsuri preventive.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul  comiterii infracţiunilor de contrabandă şi  deţinerea sau transportul fără documente legale a peştelui obţinut din pescuit,.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția de icoane "Mai aproape de Cer", la Muzeul Județean Botoșani!

astăzi, 12:09
23

Muzeul Județean Botoșani, în colaborare cu Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani, organizează, în perioada 20 aprilie - 13 mai 2018, e...

"Să ne cunoaştem trecutul!", este mesajul copiilor de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Albeşti! FOTO

astăzi, 12:02
19

În cadrul săptămânii "Să ştii mai multe, să fii mai bun!", la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Albeşti se desfăşoară numeroase activităţi educative ce urmăresc punerea ...

Cine Globe aduce la Botoșani cel mai așteptat film al acestei primăveri!

astăzi, 11:23
132

Se anunta o noua saptamana plina de filme numai unul si unul la Cine Globe!Dintre toate, se face remarcat blockbuster-ul “Avengers: Infinity war”, cel mai asteptat film al acestei prim...