FOTO, VIDEO - Focuri de armă la frontieră: Țigări în valoare de peste 50.000 de lei confiscate la Rădăuţi-Prut!

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 90.000 de ţigarete de contrabandă în valoare de peste 53.000 de lei.

FOTO, VIDEO - Focuri de armă la frontieră: Țigări în valoare de peste 50.000 de lei confiscate la Rădăuţi-Prut!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani împreună cu lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut au organizat o acţiune specifică pe linia contrabandei cu ţigări.

În timpul misiunii, pe direcţia localităţii de frontieră Cuzlău, judeţul Botoşani, poliţiştii de frontieră au observat, într-o zonă împădurită, un atelaj hipo care se îndrepta spre localitate şi în care se aflau două persoane şi mai multe colete voluminoase.

Întrucât cetăţenii din atelajul hipo nu s-au supus somaţiilor legale, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Persoanele au abandonat cele trei colete la marginea localităţii. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 89.800 de ţigarete.

Ţigările, în valoare de 53.880 lei, au fost ridicate de poliţişti, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

"În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun", a precizat purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani, comisar de poliţie Minodora Răcnea.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
38

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
138

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
84

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...