Explozia de pe Primăverii face obiectul unei anchete a Poliţiei şi Parchetului

Explozia de vineri după prânz şi consecinţele sale au intrat şi în atenţia anchetatorilor, care au declanşat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de nenorocirea care a afectat atâţia oameni.

Explozia de pe Primăverii face obiectul unei anchete a Poliţiei şi Parchetului

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoșani a declanşat o anchetă în privinţa cauzelor care au dus la producerea exploziei de vineri în blocul din strada Primăverii 18. Cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi distrugere calificată.

"Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Vor fi audiaţi toţi locatarii", spune Nicoleta Federciuc, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Tocmai faptul că nicio autoritate nu le-a luat vreo declaraţie în privinţa a ceea ce s-a întâmplat vineri în bloc îi revoltase pe proprietari. Aceştia au povestit cum s-au derulat lucrurile şi reprezentanţilor Delgaz Grid care i-au găsit la Primărie, în cadrul cercetărilor declanşate de furnizorul de gaz pentru a înţelege cum s-a putut produce deflagraţia.

 

Spune-ne opinia ta