Două mașini avariate și o femeie rănită, din cauza unui botoșănean imprudent!

Accident la trecerea la nivel cu calea ferată, produs de un botoșănean care nu a respectat distanța regulamentară față de autoturismul din față! În urma evenimentului rutier, o femeie a fost rănită.

Două mașini avariate și o femeie rănită, din cauza unui botoșănean imprudent!
Duminică la amiază, în jurul orei 13.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara oraşului Gura Humorului, ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, un bărbat de 59 de ani, din judeţul Botoşani, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul condus în faţa sa de un bărbat de 50 de ani din judeţul Iaşi, intrând în coliziune față-spate cu acesta.
 
Din accident a rezultat rănirea unei femei de 57 de ani, din judeţul Botoşani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
14

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
113

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
75

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...