Dosar penal, la 19 ani: A condus, fără să dețină permis, o mașină care nu îi aparținea!

Joaca de-a plimbatul cu mașina, la 19 ani, are repercusiuni grave. Asta a învățat un tânăr care, duminică, a sustras cheile de la mașina unui consătean și a plecat la plimbare pe ulițele satului. Nu a apucat să se bucure de isprava lui, pentru că i-a ieșit în față un echipaj de poliție.

Dosar penal, la 19 ani: A condus, fără să dețină permis, o mașină care nu îi aparținea!
În cursul zilei de duminică, lucrătorii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoșani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Gorbăneşti, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Blândești, cu privire la care, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că nu deține permis de conducere.
 
Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul a sustras cheile autoturismului la volanul căruia a fost depistat de la un consătean, declarându-şi în faţa organelor de poliţie intenţia de a se plimba cu el.           

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
49

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
142

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...