Doi botoşăneni, salvaţi după ce au rămas blocaţi în masivul Bucegi!

Doi botoşăneni au avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor după ce au rămas blocaţi în masivul Bucegi, pe o vreme potrivnică.

Doi botoşăneni, salvaţi după ce au rămas blocaţi în masivul Bucegi!
Cei doi turisti care au ramas blocati, vineri seara, in masivul Bucegi, unde viscolea si era ceata, au fost gasiti de salvamontisti, dupa trei ore de cautari, relateaza news.ro.
 
Echipele de la Salvamont i-au gasit pe cei doi turisti ramasi blocati pe un traseu dificil din Masivul Bucegi si coboara, impreuna cu ei, catre statiune, a declarat seful Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc. Niciunul nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Potrivit sefului Serviciului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, un barbat de 37 de ani din Botosani si o femeie au ramas blocati pe creasta Obarsiei, spre varful Omu, ei neputand sa inainteze. Pe munte viscolea şi eraceata, iar femeia risca sa intre in hipotermie, in conditiile in care a inceput sa ii fie frig.
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
453

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
139

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...