Cu sânge rece. Un bătrân și-a ucis cumnatul și ar fi ascuns cadavrul sub pat

Cu sânge rece. Un bătrân și-a ucis cumnatul și ar fi ascuns cadavrul sub pat

Un bărbat de 64 de ani și-a înjunghiat fatal propriul cumnat, lovindu-l cu un cuțit în inimă, în timpul unei altercații izbucnite spontan. Victima și ucigașul locuiau împreună în comuna Tudora, fiind rămași singuri după moartea surorii principalului suspect de comiterea crimei.

Fapta s-a petrecut joi seară, însă a fost descoperită a doua zi, după ce mai mulți vecini au informat medicul comunitar cu privire la scandalul izbucnit spre noapte, iar cel din urmă a raportat suspiciunile prin apel la 112. La locuința celor doi a fost direcționat un echipaj de poliție rurală, între timp ajungând mai întâi asistentul comunitar. Autorul și-a recunoscut fapta, fiind reținut de organele de anchetă, iar defunctul, în vârstă de circa 50 de ani, a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei. Rezultatele necropsiei au indicat că lovitura de cuțit provocase ruperea unei artere a inimii, declanșând hemoragie masivă și inundarea toracelui cu sânge, moartea survenind în doar câteva zeci de secunde. Arma a fost găsită la locul faptei, nefiind curățată.

Bărbatul a fost prezentat sâmbătă în fața instanței, care a admis propunerea ca acesta să fie plasat sub arest pentru o perioadă de 30 de zile.

Ipoteza luată în calcul de către anchetatori este ca ambii bărbați să fi antrenat un conflict pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, legate inclusiv de soția bărbatului, răpusă de boală, dar și de aburi de alcool. Presupusul ucigaș este cunoscut în comunitate pentru tulburări de comportament. Conform unor surse, cadavrul ar fi fost descoperit sub patul unde dormea agresorul.

Cazul este cercetat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani, bătrânul fiind acuzat de omor calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mașină făcută scrum și trafic restricționat zeci de minute pe Primăverii (video)

Vineri, 27 Noiembrie 2020
3330

Un autoturism a fost cuprins de flăcări, vineri după-amiază, pe strada Primăverii din municipiul Botoșani.Incidentul s-a petrecut în zona Capătului 1. Deocamdată, nu se cunoaște cau...

14 rețineri în dosarul „mitei din lighean”, după perchezițiile din Suceava, Botoșani și alte trei județe

Vineri, 27 Noiembrie 2020
1100

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță reținerea a 14 persoane în dosarul „mitei din lighean”. În urma percheziționării a 67 de locații din cinci județe ale Mo...

Contrabandist extrem de violent, ridicat de polițiști

Vineri, 27 Noiembrie 2020
702

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din orașul Bucecea, a fost reținut de Poliție, după ce a bătut doi tineri din aceeași localitate și a șantajat o a treia victimă prin apel la v...