Mort la 37 de ani, după ce doi prieteni l-au bătut cu sălbăticie la beție

Mort la 37 de ani, după ce doi prieteni l-au bătut cu sălbăticie la beție

Un bărbat de 37 de ani din județul Botoșani a murit, vineri seară, după ce a fost bătut crunt de doi dintre prietenii săi. Tragedia a avut în comuna Concești, în urma unui conflict care a avut loc la un bar din localitate.

Potrivit polițiștilor, victima ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi bărbați, împrejurare în care, pe fondul unui conflict spontan, agresorii i-au aplicat victimei mai multe lovituri, cu pumnii, în zona capului.

Cei doi agresori, de 25 și, respectiv, de 27 de ani, au fost reținuți imediat de polițiști, fiind duși la audieri.

Cei doi sunt acuzați de comiterea infracțiunii de omor și urmează a fi prezentați în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt derulate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
18

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
960

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
196

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...