Cercetări "in rem" în cazul accidentului în care a murit tânăra de 18 ani, din Mihăileni!

Cercetări "in rem" în cazul accidentului în care a murit tânăra de 18 ani, din Mihăileni!

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a constituit un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, constând în aceea că un tânăr de 19 ani, din satul Negostina, comuna Bălcăuți, conducea un autoturism Opel Astra cu numărul de înmatriculare NOL 62019 (Polonia) pe DN2, din direcția Siret către Suceava, având ca pasager pe scaunul din dreapta față o tânără, de 18 ani, din comuna Mihăileni, județul Botoșani.

La un moment dat a intenționat să vireze la stânga, moment în care a fost lovit în partea din spate de autocarul Mercedes cu numărul de înmatriculare CB 4059 MB (Bulgaria), condus de un cetățean bulgar în aceeași direcție.

În urma impactului, autoturismul Opel Astra a fost proiectat pe celălalt sens de mers și a intrat în coliziune cu autotrenul MAN cu numărul de înmatriculare CE 7663 BI/CE 1414 XT, care se deplasa din direcția Suceava către Siret.

Accidentul s-a soldat cu decesul tinerei din Botoșani, în timp ce tânărul de 19 ani din Negostina a suferit leziuni și a fost transportat la Spitalul Jude­țean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „TCC, traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal,  traumatism bazin” și a rămas internat pentru investigații suplimentare.

Soferii celor trei autovehicule implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Potrivit Obiectiv de Suceava, în acest caz s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârșirea infracțiunilor sus menționate, urmărirea penală fiind efectuată de lu­cră­torii Serviciului Rutier Siret din cadrul IPJ Su­­­­ceava sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în ­vede­­rea identificării autorului și lămuririi împrejurărilor comiterii faptelor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
608

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2195

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...

IMPORTANT: Ce teste genetice sunt recomandate înainte de a rămâne însărcinată și în timpul sarcinii

Miercuri, 12 Iunie 2019
395

Când spunem set de analize uzuale pentru gravide, nu ne gândim automat și la testări genetice. Pe acestea le privim cumva cu teamă și ne dorim să nu ajungem să le vedem prescrise de ...