Cercetări "in rem" în cazul accidentului în care a murit tânăra de 18 ani, din Mihăileni!

Cercetări "in rem" în cazul accidentului în care a murit tânăra de 18 ani, din Mihăileni!

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a constituit un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, constând în aceea că un tânăr de 19 ani, din satul Negostina, comuna Bălcăuți, conducea un autoturism Opel Astra cu numărul de înmatriculare NOL 62019 (Polonia) pe DN2, din direcția Siret către Suceava, având ca pasager pe scaunul din dreapta față o tânără, de 18 ani, din comuna Mihăileni, județul Botoșani.

La un moment dat a intenționat să vireze la stânga, moment în care a fost lovit în partea din spate de autocarul Mercedes cu numărul de înmatriculare CB 4059 MB (Bulgaria), condus de un cetățean bulgar în aceeași direcție.

În urma impactului, autoturismul Opel Astra a fost proiectat pe celălalt sens de mers și a intrat în coliziune cu autotrenul MAN cu numărul de înmatriculare CE 7663 BI/CE 1414 XT, care se deplasa din direcția Suceava către Siret.

Accidentul s-a soldat cu decesul tinerei din Botoșani, în timp ce tânărul de 19 ani din Negostina a suferit leziuni și a fost transportat la Spitalul Jude­țean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „TCC, traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal,  traumatism bazin” și a rămas internat pentru investigații suplimentare.

Soferii celor trei autovehicule implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Potrivit Obiectiv de Suceava, în acest caz s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârșirea infracțiunilor sus menționate, urmărirea penală fiind efectuată de lu­cră­torii Serviciului Rutier Siret din cadrul IPJ Su­­­­ceava sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în ­vede­­rea identificării autorului și lămuririi împrejurărilor comiterii faptelor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Adoptat ieri în Guvern: Tinerii fără venituri vor putea cere credit fără dobândă de până la 40.000 de lei

astăzi, 12:07
217

Tinerii români care nu au un loc de muncă stabil sau care sunt în perioada studiilor vor putea solicita credite fără dobândă de până la câteva zeci de mii de lei. M...

Iată cele mai sănătoase tipuri de carne recomandate de nutriționiști

Joi, 21 Iunie 2018
1007

Pentru cei care vor alternative la porc, carnea de pasăre e varianta cu beneficii maxime. Conţine proteine care repară ţesuturile corpului, vitamine şi acizi esenţiali. Totodată, are un conţin...

Teodor Meleșcanu: Suntem pregătiți să oferim asistență consulară femeii bănuite de spionaj în Rusia

Miercuri, 20 Iunie 2018
297

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat miercuri că nu a primit o comunicare oficială privind reţinerea femeii acuzate de spionaj în Rusia, precizând că, în cazul în care v...