Cercetări "in rem" în cazul accidentului în care a murit tânăra de 18 ani, din Mihăileni!

Cercetări "in rem" în cazul accidentului în care a murit tânăra de 18 ani, din Mihăileni!

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a constituit un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, constând în aceea că un tânăr de 19 ani, din satul Negostina, comuna Bălcăuți, conducea un autoturism Opel Astra cu numărul de înmatriculare NOL 62019 (Polonia) pe DN2, din direcția Siret către Suceava, având ca pasager pe scaunul din dreapta față o tânără, de 18 ani, din comuna Mihăileni, județul Botoșani.

La un moment dat a intenționat să vireze la stânga, moment în care a fost lovit în partea din spate de autocarul Mercedes cu numărul de înmatriculare CB 4059 MB (Bulgaria), condus de un cetățean bulgar în aceeași direcție.

În urma impactului, autoturismul Opel Astra a fost proiectat pe celălalt sens de mers și a intrat în coliziune cu autotrenul MAN cu numărul de înmatriculare CE 7663 BI/CE 1414 XT, care se deplasa din direcția Suceava către Siret.

Accidentul s-a soldat cu decesul tinerei din Botoșani, în timp ce tânărul de 19 ani din Negostina a suferit leziuni și a fost transportat la Spitalul Jude­țean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „TCC, traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal,  traumatism bazin” și a rămas internat pentru investigații suplimentare.

Soferii celor trei autovehicule implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Potrivit Obiectiv de Suceava, în acest caz s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârșirea infracțiunilor sus menționate, urmărirea penală fiind efectuată de lu­cră­torii Serviciului Rutier Siret din cadrul IPJ Su­­­­ceava sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în ­vede­­rea identificării autorului și lămuririi împrejurărilor comiterii faptelor. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Eleva care a demonstrat în laborator că excesul de telefonie mobilă dăunează creierului. Experimentul grâului iradiat

Vineri, 19 Octombrie 2018
2332

Luciana Lăpuşneanu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Gh. M. Murgoci” din Brăila, a efectuat studii de laborator şi analize microscopice timp de cinci luni, demonstr&...

Botoșăneanul Florin Andone, despre cel mai tare meci, cel mai bun adversar și cel mai frumos gol al carierei!

Vineri, 19 Octombrie 2018
265

Florin Andone, 25 de ani, nu a apucat încă să debuteze pentru Brighton & Hove Albion, însă momentul se apropie cu paşi mari. Până atunci, oamenii din cadrul clubului l-au lu...

ANAF nu va trimite către toate cuplurile căsătorite solicitări de informații. Sunt vizate zonele cu puțini prestatori de servicii și cu număr mare de nunți

Vineri, 19 Octombrie 2018
343

Profit.ro a publicat joi un document primit de un cetățean care s-a căsătorit. În acesta, Fiscul îi cere informații despre prestatorii de servicii de la nunta sa. Publicația a scris ...