Ce se întâmplă când lași acasă o fiică de 23 de ani și în curte o mașină?

Au aflat pe pielea lor părinții unei tinere care, deși nu avea permis, a urcat la volanul mașinii și a pornit la plimbare prin sat! Din fericire, polițiștii botoșăneni au tras-o pe dreapta înainte ca "șoferița" să producă pagube în trafic.

Ce se întâmplă când lași acasă o fiică de 23 de ani și în curte o mașină?

La data de 02.08.2017, în jurul orei 11.45, poliţiştii au depistat în trafic, pe drumul comunal D.C. 82 A, pe raza localităţii Oroftiana, comuna Suharău, un autoturism condus de R.G., de 23 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar autoturismul, proprietatea familiei acesteia, a fost sustras de conducătoarea auto din curtea locuinţei, profitând de absenţa părinţilor de la domiciliu.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și  furt în scop de folosință.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
1

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
304

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
159

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...