Botoșănean încătușat la Sulița: Era dat în urmărire internațională pentru jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei!

Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost depistat la domiciliul său, din comuna Sulița. De aici, bărbatul a fost reținut și transferat către Curtea de Apel Suceava, de unde va fi predat către autorităţile judiciare ale statului italian.

Botoșănean încătușat la Sulița: Era dat în urmărire internațională pentru jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei!
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul IPJ Botoşani au pus în executare un mandat european de arestare emis pe numele unui tânăr de 25 de ani, din comuna Suliţa.
 
Împotriva acestuia, Biroul SIRENE Naţional din Italia a introdus o semnalare în vederea arestării şi predării către autorităţile judiciare ale statului italian, tânărul fiind căutat pentru comiterea infracţiunii de jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei.
 
Potrivit IPJ Botoșani, tânărul a fost depistat de poliţişti la domiciliu, acesta fiind reţinut şi condus la Curtea de Apel Suceava, în vederea luării măsurilor legale corespunzătoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
342

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
599

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
169

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...