Botoșănean încătușat la Sulița: Era dat în urmărire internațională pentru jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei!

Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost depistat la domiciliul său, din comuna Sulița. De aici, bărbatul a fost reținut și transferat către Curtea de Apel Suceava, de unde va fi predat către autorităţile judiciare ale statului italian.

Botoșănean încătușat la Sulița: Era dat în urmărire internațională pentru jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei!
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul IPJ Botoşani au pus în executare un mandat european de arestare emis pe numele unui tânăr de 25 de ani, din comuna Suliţa.
 
Împotriva acestuia, Biroul SIRENE Naţional din Italia a introdus o semnalare în vederea arestării şi predării către autorităţile judiciare ale statului italian, tânărul fiind căutat pentru comiterea infracţiunii de jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei.
 
Potrivit IPJ Botoșani, tânărul a fost depistat de poliţişti la domiciliu, acesta fiind reţinut şi condus la Curtea de Apel Suceava, în vederea luării măsurilor legale corespunzătoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liderul USR, Dan Barna: PSD începe din nou lupta cu justiția!

astăzi, 10:29
19

Prezent ieri și astăzi la Botoșani, liderul USR, Dan Barna, a declarat că PSD a relansat lupta cu justiția, folosind pârghiile pe care le are la dispoziție.„Nominalizarea doamnei...

Ieri, un șarpe uriaș "zâmbea" printre roșii pe rafturile din Kaufland!

astăzi, 09:37
3216

Vineri după masă, la un raion din magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe clienţii au avut surpriza să găsească printre cutiile cu roşii cherry… un şarpe uriaș!Poza a fost tri...

MApN a prelungit perioada de recrutare şi selecţie pentru rezerviştii voluntari

astăzi, 09:11
93

Ministerul Apărării Naţionale a anunțat ieri seară că a prelungit campania de recrutare şi selecţie pentru cetăţenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă ...