Botoșănean încătușat la Sulița: Era dat în urmărire internațională pentru jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei!

Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost depistat la domiciliul său, din comuna Sulița. De aici, bărbatul a fost reținut și transferat către Curtea de Apel Suceava, de unde va fi predat către autorităţile judiciare ale statului italian.

Botoșănean încătușat la Sulița: Era dat în urmărire internațională pentru jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei!
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul IPJ Botoşani au pus în executare un mandat european de arestare emis pe numele unui tânăr de 25 de ani, din comuna Suliţa.
 
Împotriva acestuia, Biroul SIRENE Naţional din Italia a introdus o semnalare în vederea arestării şi predării către autorităţile judiciare ale statului italian, tânărul fiind căutat pentru comiterea infracţiunii de jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei.
 
Potrivit IPJ Botoșani, tânărul a fost depistat de poliţişti la domiciliu, acesta fiind reţinut şi condus la Curtea de Apel Suceava, în vederea luării măsurilor legale corespunzătoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inconștiența unei mame i-a uimit peste măsură pe medicii din Botoșani!

Joi, 18 Aprilie 2019
1119

Deși a mai născut de șase ori până acum, femeia în vârstă de 41 de ani, însărcinată pentru a șaptea oară, nu doar că nu a mers niciodată la medic timp de nouă luni,...

La mulți ani, Gheorghe-Mihai CORON!

Joi, 18 Aprilie 2019
51

Gheorghe Mihai Coron s-a născut pe 19 aprilie 1938, în satul Todireni, din judeţul Botoşani. Este un apreciat pictor şi profesor, cu lucrări în colecţii de stat şi în străin...

Bursele sociale pe motive medicale: Controverse din cauza unui Ordin al Ministerului Educației!

Joi, 18 Aprilie 2019
413

Unde-i lege nu-i tocmeală, unde-i ordin, cu plăcere! Cam așa s-ar putea rezuma problema creată de acordarea burselor sociale pe motive medicale, care stârnește în municipiul Botoșani...