Botoșănean încătușat la Sulița: Era dat în urmărire internațională pentru jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei!

Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost depistat la domiciliul său, din comuna Sulița. De aici, bărbatul a fost reținut și transferat către Curtea de Apel Suceava, de unde va fi predat către autorităţile judiciare ale statului italian.

Botoșănean încătușat la Sulița: Era dat în urmărire internațională pentru jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei!
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul IPJ Botoşani au pus în executare un mandat european de arestare emis pe numele unui tânăr de 25 de ani, din comuna Suliţa.
 
Împotriva acestuia, Biroul SIRENE Naţional din Italia a introdus o semnalare în vederea arestării şi predării către autorităţile judiciare ale statului italian, tânărul fiind căutat pentru comiterea infracţiunii de jaf organizat sau armat pe teritoriul Italiei.
 
Potrivit IPJ Botoșani, tânărul a fost depistat de poliţişti la domiciliu, acesta fiind reţinut şi condus la Curtea de Apel Suceava, în vederea luării măsurilor legale corespunzătoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul de lege care prevede ca gărzile medicilor să fie recunoscute ca vechime în muncă, avizat favorabil în Comisia de Sănătate din Senat

Miercuri, 20 Februarie 2019
103

Proiectul de lege care prevede ca gărzile efectuate de medici să fie recunoscute ca vechime în muncă a fost avizat favorabil, miercuri, în Comisia de Sănătate din Senat. Proiectul de ...

Bucurați-vă de ziua de mâine. De vineri se face frig și vin ploile

Miercuri, 20 Februarie 2019
336

Vremea calda si frumoasa de care am avut parte in aceste zile ne paraseste curand. Doar joi ne vom mai bucura de soare si temperaturi ridicate, pentru ca de vineri se face frig si ploua in toata tara....

Patru primării din Botoşani cer împuşcarea câinilor vagabonzi, din cauza pestei porcine. Protestul asociațiilor: "Ce treabă au câinii cu pesta porcină?!"

Miercuri, 20 Februarie 2019
1185

După apariţia a două noi focare de pestă porcină africană la doi mistreţi, alţi patru primari din Botoşani au decis să urmeze exemplul celui din comuna Pomârla şi au cerut vână...