Botoșănean implicat într-un grav accident, soldat cu rănirea a trei persoane, printre care și un copil!

Impactul dintre un microbuz care venea din Germania și o autoutilitară condusă de un botoșănean de 34 de ani a avut urmări grave! Trei persoane au rămas încarcerate, iar mașinile implicate au fost puternic avariate.

Botoșănean implicat într-un grav accident, soldat cu rănirea a trei persoane, printre care și un copil!

   Foto: Bistriteanul.ro

Trei persoane, printre care un copil de cinci ani, au fost ranite in urma unui accident rutier produs joi pe DN 17, in localitatea Cristestii Ciceului din judetul Bistrita-Nasaud, intre un microbuz si o autoutilitara, cauza probabila fiind oboseala acumulata la volan, anunta Agerpres. Accidentul s-a produs in jurul orei 3:30 dimineata.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, in cele doua masini se aflau, in total, cinci persoane, dintre care trei au ramas incarcerate. Salvatorii au reusit sa scoata victimele si sa le stabilizeze, acestea fiind transportate in stare de constienta la spital.

Un barbat din microbuz si soferul autoutilitarei au scapat fara rani.

Se pare ca microbuzul in care se aflau patru persoane se intorcea din Germania.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Crina Sirb, a declarat ca soferul microbuzului, un tanar de 32 ani din localitatea Galatii Bistritei, pe fondul oboselii, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o autoutilitara, condusa de un sofer de 34 ani, din Botosani.

In urma impactului, microbuzul a trecut peste un sant, a pus la pamant un stalp de electricitate, un gard si s-a oprit langa peretele unui imobil. Soferul de 32 ani, impreuna cu o femeie de 65 ani si nepotica acesteia, de cinci ani, au ramas incarcerati, dar viata lor nu este pusa in pericol.

Potrivit Bistriteanul.ro, autoutilitara implicată în accident a fost aruncată în parapeții de pe marginea drumului, după ce șoferul din Botoșani a încercat să evite impactul. Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Am intervenit în localitatea Ciceu Cristești la un accident rutier cu un echipaj de descarcerare, plus un echipaj de prim ajutor. În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat trei victime încarcerate. Acestea au fost descarcerate și predate colegilor de la SAJ și EPA", a declarat un reprezentant al ISU.

Inspectoratul de Poliție Județean confirmă faptul că oboseala a cauzat acest teribil accident de circulație. Cei doi șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. "Pe DN 17, în localitatea Cristeștii Ciceului, un conducător auto de 32 de ani din Galații Bistriței, pe fondul oboselii, a pătruns pe contrasens, unde a colizionat o autoutilitară, care circula regulamentar din sens opus și care era condusă de un bărbat de 34 de ani din Botoșani. Din accident a rezultat rănirea a trei persoane: conducătorul auto de 32 de ani, o pasageră de 65 de ani și o fetiță de 5 ani, toți din autoturism", a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
451

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
138

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...