Beat la volan, s-a izbit într-o mașină care circula regulamentar!

O femeie în vârstă de 26 de ani, aflată la volanul unui autoturism care circula regulamentar, a avut ghinionul de a ieși în fața unui șofer care urcase beat la volan, alcooltestul indicând 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Beat la volan, s-a izbit într-o mașină care circula regulamentar!
În cursul zilei de duminică, un bărbat de 59 de ani, din localitatea Hlipiceni, se deplasa cu autoturismul pe drumul judeţean DJ 282. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar din sens opus de o tânără de 26 de ani, din comuna Dobârceni.
 
Echipajul de poliţie solicitat la locul intervenţiei a procedat la testarea alcoolscopică a celor doi conducători auto, rezultatul fiind negativ în cazul femeii, respectiv 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului. Potrivit IPJ Botoșani, în urma producerii accidentului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
33

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
131

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
83

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...