Bătaie stradală între botoșănence în toată firea. Polițiștii au solicitat întăriri, văzându-se depășiți numeric

Bătaie stradală între botoșănence în toată firea. Polițiștii au solicitat întăriri, văzându-se depășiți numeric

Botoșănence în toată firea au fost protagonistele unei altercații stradale, soldată cu vânătăi și amenzi. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale Poliției Locale, însă primul echipaj direcționat la fața locului nu a reușit să facă față femeilor dezlănțuite în urma unor neînțelegeri și injurii adresate reciproc.

S-a întâmplat miercuri, pe strada 1 Decembrie din municipiul Botoșani. Polițiștii locali, aflați în misiune de patrulare pe raza municipiului Botoșani, au fost informați de către dispecerul sistemului de supraveghere video al Poliției Locale, cu privire la conflictul spontan izbucnit între două grupuri de persoane de sex feminin, care a degenerat în scandal.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali din cadrul serviciului ordine publică, fiind depășiți numeric, au solicitat prin sistemul de comunicații, sprijinul altei patrule de ordine publică, reușind împreună aplanarea scandalului.

I.L., F.A. și C.L. din Botoșani, au identificate și sancționate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amenda în valoare totală de 400 lei, conform prevederilor Legii nr.61/1991(R) pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și îndepărtate din zonă, informează reprezentanții Poliției Locale.

„Este deplorabil că femei în toată firea, care trebuie să se ocupe de educația copiilor, au ajuns în astfel de ipostaze. În jurul lor s-au adunat și trecătorii, care asistau amuzați, în loc să intervină”, relatează Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale.

„În următoarea perioadă, vom intensifica activitatea patrulare pe raza municipiului Botoșani, pentru prevenirea faptelor de natura tulburării ordinii și liniștii publice”, anunță instituția.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
27

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
324

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
182

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...