Bărbat în stare gravă, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod. Modul de producere a accidentului nu este clar încă

Bărbat în stare gravă, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod. Modul de producere a accidentului nu este clar încă

Un grav accident rutier s-a produs, duminică dimineață, în localitatea Podriga, din orașul Săveni.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a intrat cu mașina, un Volkswagen, într-un cap de pod, în jurul orei 9:00. Impactul a fost unul violent, astfel că șoferul a rămas parțial încarcerat, iar mașina pe jumătate suspendată deasupra pârâului peste care este construit podul. Martorii au anunțat autoritățile, prin apel la 112, efectuat la ora 9:15, la fața locului fiind direcționat un echipaj de pompieri ai Garnizoanei de Intervenții din Săveni, cu uneltele specifice procedurii de descarcerare. Șoferul a reușit să iasă din mașină cu ajutorul celorlalți participanți la trafic, până la sosirea pompierilor.Totodată, au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Amulanță și unul de poliție rutieră.

Conducătorul auto se afla singur în mașină, în momentul producerii accidentului. Acesta a suferit traumatisme toracice, o fractură la nivelul unui picior, precum și contuzii la nivelul bazinului și al membrelor, fiind transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Starea în care se afla nu le-a permis polițiștilor să efectueze testarea acestuia cu aparatul etilotest, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Deocamdată, nu este clar modul în care s-a produs accidentul, având în vedere că nu a fost vorba despre un derapaj sau vreo manevră bruscă.

„În cauză, sunt demarate cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte ale producerii accidentului”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Revenim cu detalii.

Update: polițiștii deplasați la spital au reușit testarea șoferului rănit, cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.