Avea permisul suspendat de mai bine de un an, dar asta nu l-a ținut departe de volan!

Avea permisul suspendat de mai bine de un an, dar asta nu l-a ținut departe de volan!
Amenzile, dosarele penale sau chiar condamnările cu închisoarea nu îi intimidează pe șoferii botoșăneni. În fiecare zi, oamenii legii trag pe dreapta mașini conduse de persoane fără permis sau aflate în stare de ebrietate. Din nefericire, de multe ori, oameni nevinovați plătesc cu viața din cauza inconștienței unor astfel de șoferi.

Poliţiştii au depistat pe drumul naţional DN 29 A, pe raza localităţii Hudeşti, un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani, din satul Baranca.
 
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 25 decembrie 2016.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.
 
Un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat de poliţiştii municipiului Botoşani pe Şoseaua Iaşului. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
44

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
436

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
206

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...