Autospecială cu deținuți, implicată într-un accident rutier! FOTO

Un accident în care a fost implicată o autospecială care transporta deținuți s-a produs, marți dimineață, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, la intersecția de la Rompetrol. 

Autospecială cu deținuți, implicată într-un accident rutier! FOTO

În accidentul rutier a fost implicată o autospecială aparținând Penitenciarului Botoșani, care transporta deținuți către instanță, martorii precizând că mașina avea semnale acustice și luminoase. 

Autospeciala circula pe strada Petru Rareș, iar la intersecția cu Calea Națională s-a izbit într-un autoturism VW Passat care venea dinspre Iași. Potrivit primelor cercetări, se pare că autospeciala avea prioritate și a intrat în intersecție pe culoarea verde a semaforului, în timp ce autoturismul Passat ar fi forțat culoarea galbenă. Cu toate acestea, chiar dacă autoturismul ar fi prins câteva secunde din culoarea verde, duba cu deținuți era deja în intersecție, cu semnalele acustice și luminoase pornite.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de Poliție, precum și un echipaj al SMURD, care a acordat primele îngrijiri persoanei rănite întrucât, în urma impactului, un deținut din autospeciala Penitenciarului a avut nevoie de îngrijiri. În VW Passat se aflau trei persoane - conducătorul auto, soția și o fetiță de aproximativ patru ani. Autoturismul a fost avariat în partea din față, însă persoanele aflate în mașină au scăpat nevătămate.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj de jandarmi pentru a asigura securitatea pe timpul cât deținuții au fost transferați în altă autospecială. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
382

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
678

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
192

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...