Apel 112 de la o înmormântare!

Apel 112 de la o înmormântare!
Emoțiile au copleșit-o la înmormântare atât de mult, încât s-a prăbușit la pământ. Speriați, oamenii au crezut că bătrâna a murit. Cadrele medicale de pe ambulanță au acordat îngrijiri mai multor persoane aflate la o înmormântare, la Bucecea.

Femeia de 90 de ani venise să conducă pe ultimul drum o rudă. Efortul și emoțiile și-au spus însă cuvântul, astfel că bătrâna a leșinat. Oamenii prezenți la înmormântare au sunat la 112, chemând o ambulanță, fiind în același timp convinși că bătrâna a murit, având în vedere și vârsta înaintată. Le-au și spus cadrelor medicale că femeia nu mai respiră. 

Până la sosirea ambulanței, bătrâna și-a revenit. Cu toate acestea, ea a fost transportată la spital, cadrele medicale constatând că aceasta avea și un picior fracturat în urma căzăturii. Specialiștii de la SJA spun că bătrâna nu a fost singura care a avut nevoie de ajutor medical, încă patru participanți la înmormântarea de la Bucecea solicitând îngrijiri medicale. Un bărbat de 70 de ani a leșinat, un tânăr de 22 de ani a acuzat și el o stare de rău, în timp ce două persoane cu afecțiuni cardiace au avut nevoie de îngrijiri. De vină a fost, spun cadrele medciale, căldura înregistrată în aceste zile, înmormântarea având loc chiar la orele amiezii.

 
 
 

 

Spune-ne opinia ta