Adolescentă în stare gravă, după ce a căzut de la etajul IV al unui bloc din Botoşani-FOTO

O fată a ajuns la spital, duminică noapte, în stare gravă după ce a căzut de la etajul IV al unui bloc de pe strada Griviţa, din municipiul Botoşani. 

Adolescentă în stare gravă, după ce a căzut de la etajul IV al unui bloc din Botoşani-FOTO

Cadrele medicale au fost alertate în jurul orei 22.00 de către familia tinerei de 13 ani, ce a anunţat că fata a căzut de la mansarda blocului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj TIM SMURD, dar şi unul de Poliţie. 

Fata a fost preluată şi transportată la Secţia de Pediatrie, fiind diagnosticată cu fractură deschisă femur stâng, traumatism bazin, traumatism toraco-abdominal, traumatism cranio-facial plagă mentonieră. 

După acordarea primului ajutor a fost transferată la o clinică din judeţul Iaşi. 

În paralel, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă adolescenta a căzut accidental sau dacă a fost un gest intenţionat.
 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
10

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...