ACUM: Alertă prin 112: Un bărbat din Ipotești ar fi fost lovit în cap cu o furcă, intervenție de urgență

ACUM: Alertă prin 112: Un bărbat din Ipotești ar fi fost lovit în cap cu o furcă, intervenție de urgență

Un bărbat din localitatea Ipotești, din comuna Mihai Eminescu, ar fi fost lovit cu o furcă la nivelul capului, un apel la 112 punând forțele de intervenție în alertă, marți seară.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 20:00. La ora scrierii prezentei, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și echipaje de poliție se deplasează la fața locului.

Revenim cu detalii.

Update, 21:00:

Noi detalii despre incidentul petrecut marți seară, în localitatea Ipotești, din comuna Mihai Eminescu. Potrivit anchetatorilor, bărbatul pentru care s-a solicitat o ambulanță prin apel la 112, în vârstă de 41 de ani, a fost lovit cu o bucată de lemn de către un tânăr de 34 de ani.

Incidentul s-a petrecut în jurul ore 20:00, la o stână din proximitatea localității, pe fondul unui conflict spontan. Cel care a efectuat apelul a fost chiar agresorul, care este cercetat în prezent de către polițiști.

„Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Victima a fost preluată de un ehipaj de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, fiind adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Agresorul este audiat în prezent.

 

Spune-ne opinia ta