Accident rutier produs de către un copil care a furat mașina părinților

Accident rutier produs de către un copil care a furat mașina părinților

Un copil de 14 ani, din municipiul Botoșani, a provocat un accident rutier, după ce a furat cheile mașinii părinților și a urcat la volan, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

S-a întâmplat joi, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Victoriei din municipiu, s-a produs un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto era posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul direcționat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt: un minor de 14 ani, profitând de neatenția părinților, a sustras cheile autoturismului și s-a deplasat cu acesta pe strada Victoriei din municipiul Botoșani, iar în intersecția cu strada Alexandru cel Bun, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

„În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest și DrugTest, rezultatele fiind negative”, transmite IPJ.

Cercetările sunt continute sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta