Accident provocat de un botoșănean! A dus victima acasă și a plecat!

Un tânăr din județul Botoșani este anchetat de polițiști după ce a provocat un accident în urma caruia in loc sa duca victima la spital si sa anunte politia a dus-o acasa. 

Accident provocat de un botoșănean! A dus victima acasă și a plecat!

Miercuri, în jurul orei 19.10,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Romană, din oraşul Vicovu de Sus, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Botoşani, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de un atelaj hipo încărcat cu material lemnos staționat pe partea dreaptă a carosabilului, ocazie cu care, a acroșat și accidentat ușor un localnic de 22 de ani, aflat în partea laterală a atelajului hipo.

După accident, conducătorul auto a transportat victima cu mașina la domiciliu, după care, a plecat de la fața locului, fiind identificat ulterior de polițiști.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
388

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
687

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
193

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...