Accident în Suceava. Copilă de 14 ani spulberată pe trecere de către un tânăr din Botoșani

Accident în Suceava. Copilă de 14 ani spulberată pe trecere de către un tânăr din Botoșani

În seara celei de doua zile de Crăciun, un botoșănean a acroșat o copilă de 14 ani cu mașina, chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul rutier s-a petrecut în municipiul Suceava, iar victima a ajuns la spital.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Suceava, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, conducea un VW Passat pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, dinspre Burdujeni spre Centru, pe banda de lângă axul drumului. La o trecere pentru pietoni semaforizată, nu a respectat semnalul de culoare roșie al semaforului electric, astfel că a surprins-o și accidentat-o pe o minoră de 14 ani, localnică, care era angajată în traversarea regulamentară a străzii.

Minora a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgență din Suceava pentru acordarea asistenței medicale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, spun reprezentanții IPJ Suceava.

(fotografie generică)

 

Spune-ne opinia ta