ACCIDENT CUMPLIT: Un botoșănean care citea ziarul, aruncat la zeci de metri de mașina unui șofer de 19 ani! FOTO, VIDEO
UPDATE!

Sute de oameni au asistat duminică după-amiază la efortul cadrelor medicale de la Ambulanță dar şi ale pompierilor de a resuscita un botoșănean care a devenit victimă nevinovată a unui cumplit accident rutier!

 

ACCIDENT CUMPLIT: Un botoșănean care citea ziarul, aruncat la zeci de metri de mașina unui șofer de 19 ani! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Duminică după-amiază, bărbatul aștepta tramvaiul, citind un ziar, în stația de lângă Serviciul de Permise, în municipiul Botoșani.

În același timp, un autoturism VW Passat condus de un tânăr de 19 ani circula dinspre Gară spre Mall și, în zona monumentului, a scăpat maşina de sub control, a intrat pe trotuar, s-a izbit în stația de așteptare a tramvaiului, pe care a distrus-o, iar impactul l-a aruncat pe bărbatul care citea ziarul la aproximativ 30 de metri, lângă zidul clădirii care găzduiește o expoziție de mobilă.

După ce s-a izbit în zidul aceleiaşi clădiri, autoturismul s-a rotit și s-a oprit pe strada 1 Decembrie, pe o parte, fiind repus pe roţi de martorii din zonă, pentru a-i scoate din maşină pe cei doi tineri- şoferul de 19 ani şi pasagerul său. Unii dintre cei prezenţi la locul accidentului spuneau că în VW Pasat se aflau de fapt patru persoane- şoferul şi trei amici, acest aspect urmând să fie clarificat de anchetatori.

La fața locului au ajuns echipaje de pompieri, inclusiv Descarcerarea, echipaje SMURD și un echipaj de Ambulanță, ale căror cadre medicale au luptat câteva zeci de minute să îi salveze viața omului nevinovat. Manevrele de resuscitare erau preluate din timp în timp de câte o altă persoană, fie că era vorba de ambulanţieri, unii ajunşi în zonă întâmplător, fie de pompoieri.

Când au reuşit să-i simtă pulsul, cadrele medicale l-au urcat pe bărbat în Ambulanţă şi l-au transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru acordarea îngrijirilor medicale. Imaginea victimei era teribilă- rănit grav la cap şi cu unul dintre membrele inferioare smuls de la genunchi.

Pasagerul care se afla în dreapta conducătorului auto spune că mașina circula cu 60 kilometri la oră, fapt greu de crezut date fiind distrugerile create, și că ar fi derapat, aceasta fiind cauza accidentului. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru că acuza stare de leşin, fiind în şoc după producerea accidentului.

UPDATE: Bărbatul rănit grav în accident, C. G., în vârstă de 39 de ani, nu a mai supravieţuit, în ciuda eforturilor disperate ale cadrelor medicale de a-l salva. Ca atare, şoferul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii se află la spital pentru a-l audia în privinţa circumstanţelor producerii accidentului.

La mai bine de o oră de la producerea accidentului, zona fusese eliberată- poliţiştii se retrăseseră, maşina distrusă a fost ridicată. Au rămas însă scheletul metalic al staţiei de aşteptare, mutat de la locul lui, şi câteva zeci de oameni care povesteau îngroziţi despre tragedia care avusese loc.


















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
302

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5445

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
215

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...